Miért délután kezdek émelyegni?
Én is koraterhes vagyok, reggel alig bírok enni, délelött sincs étvágyam, de délután egy egész lovat meg bírnék enni. Nálam pont fordítva van.
Mrnnyi idös terhes vagy? Mikor lett pozi a teszted? Mikor mész orvoshoz?
Nekem is ilyentájt jön elő a rosszullét, aminek örülök, mert a nagyobbikkal reggeltől estig tartott:(
Viszont az evési rohamokkal nem tudok mit kezdeni, pedig nagyon kéne valami ötlet:(
Eleinte délelőtt voltam rosszul, majd délutántól estig az első 3 hónapban. Most az utolsó 3ban megint délutántól estig...
34 hetes vagyok
Elsö vagyok.
Én már voltam dokinál.
Hétfön teszteltem pozit.
Akkor nemcsak nekem van alvászavarom? Elsö terhességemnél nem volt ilyen baj, de most hulla fáradt vagyok, mégsem bírok aludni...
Elsö vagyok.
Nekem is van egy kisfiam. Bonyolult egy kicsi a helyzet, mert már 3. éve nem jött a baba. Kiderült, mi az oka, kezeltük, de nem jött. Voltunk 4 inszemen, nem sikerültek. Megbeszéltük két hete a dokimmal, hogy csinál laparos mütétet. Mennem kellett volna hormonvizsgálatra, de azt a ciklus 2. v 3. napján csinálják. És nem tudtam elmenni. Pozi lett a teszt, hívtam a dokit, mondta, menjek be szerdán. Bementem, bár ö maga is mondta, korai.
Hogy mit látott?
Uterusban petezsák felett 11*13mmes folyadéktartalmú képlet. Majd ahogy méregette ezt a folyadéktartalmú képletet, rábukkant a másik babámra! JÉ, KETTEN VANNAK! Megmérte öt is, 3,1*3,4mmes petezsák, benne 1,8*1,8mmes szikhólyag.
Jövö szerdán kell mennem megint.
Nagyon izgulok, én nagyon szeretném ÖKET!
Remélem a 6 hetes uh-on mindkét kincsemnek lesz szívhangja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!