Terhességi csíkok vagy májfoltok?
Szia
Én rákentem minden félét naponta többször (testápoló,babaolaj,terhességi csíkokra krém stb stb) arra jó volt hogy nem vakaróztam de ugyan úgy csíkosodtam továbbra is.Szülés után a nagy része halványabb lett de még kenegetem magam továbbra is hogy teljesen elhalványuljon az összes
Nekem májfoltos az arcom. Egyébként is nyáron ki szokott jönni, csak most még több helyen. Olyan, mint ha foltokban lenne az arcom lebarnulva. De nem viszket, sosem viszketett. Nem lehet, hogy inkább gombás fertőzés van a bőrödön olyan helyeken, ahol kevésbé tud szellőzni, mint pl mell alatt is?
Én babaolajjal és csíkosodás elleni krémmel kenem magam. A icim kezdett csíkosodni, akkor kezdtem kenni azt is, hasam is (még 12-13 hetesen) A cici továbbra is csíkosodott (bár lehet, hogy lassabban és kevésbé mint ha nem kentem volna) míg a hasam még mindig nem csíkosodik.
35 hetes gömbike
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!