Barnazas masodik trimeszterbd?
Figyelt kérdés
15h3 napos terhes vagyok es ma ahogy mosdottam belul picit barnasabb sotet sargas volt a valadek! A bugyimon csak normalis halvany sarga volt! Megmosdottam es azota semmi! Lehet komoly baj vagy csak egy kis hajszalertol volt? Dokihoz csak kedden megyek2011. dec. 2. 11:53
1/5 anonim válasza:
Ha csak sötétsárga, az lehet valami fertőzéstől.
Amit leírsz, az szerintem nem barnázás.
Légy résen, ha nem ismétlődik, és más problémád sincs, én nem rohannék a dokihoz.
Esetleg telefon vagy e-mail, ha magán dokid van.
Amit "barnázásnak hívunk", az vérzés, Neked inkább csak folyás, ha jól vettem ki.
Esetleg nem voltatok együtt a férjeddel előző este? Mert akkor sperma+ici-pici vér is lehetett. (Ez esetben nem kell az orvos)
2/5 A kérdező kommentje:
Nem voltunk egyutt! En arra gondolok hogy most not hirtelen es valami kis hajszaler megpattant! Gorcsom nincs de azert picit izgulok! Kedden ugyis megyek a dokihoz remelem addig nem lesz semmi baj!
2011. dec. 2. 12:03
3/5 A kérdező kommentje:
Amugy szerda este nezett meg nagynenem ultrahanggal es a baba rendbe van sokat mozgolodott!
2011. dec. 2. 12:04
4/5 anonim válasza:
Ha nem ismetlodik, akkor szerintem se rohanj. Viszont a folyasokkal vigyazz nagyon, folg sargas! Az sosem normalis es jo. Nekem is volt, es kiderult, h gramm pozitiv coccus, ami ugye vetelest, koraszulest is okozhat. Szoval majd nezesd meg magad! Amiert a baba jol van uh szerint, attol meg sajnos a mehszajad pl nyilhat. ( es attol lehet barnazas)
5/5 anonim válasza:
Nekem pici felfázás vagy gomba okoz ilyet. Mindkettő gyakori nálam a terhességek alatt. Azért majd említsd meg dokinak, pláne, ha újra tapasztalnád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!