Mi a véleményetek a duphastonról? Tegnap óta barnázok és ezt írta fel a dokim 3*1-et. Kinek mennyi volt az adagja, mikorra múlt el a barnázás, minden renben van a babával, kiderült mi okozta?
Figyelt kérdés
2011. nov. 30. 11:17
1/7 anonim válasza:
Én is 3*1 duphastont kaptam barnázásra. Nekem nem volt vele szerencsém, így is elvetéltem.
Következő terhességemnél mondtam, hogy csak ezt ne. Tudom, hogy nem ezen múlott, de mégis másik fajta gyógyszert kértem.
2/7 anonim válasza:
Szia én 2x1 duphastont szedtem a 13.hét végéig.Azért kaptam mert volt két vetélésem.Ha progreszteron hiány miatt barnázol akkor segít.Nekem legalább is segített most vagyok 26 hetes eddig minden rendben van.Szorítok.
3/7 H.Orsolya válasza:
Szia. Én is 2*1 et szedtem kb. a 14. hétig, mert nem csak barnázgattam, hanem egyik délelőtt felálltam a székről és határozottan elöntött.ekkor kb 7 hetes voltam. Azonnal rohantunk a dokihoz, aki ezt írta fel, mert elméletileg ez magzaterősítő vagy valami ilyesmi, de a lényeg, hogy vetélés ellen szokták felírni. Nekem kb. 3-5 nap szedés alatt teljesen elmúlt a barnázás. Most 29 hetes vagyok és a babával semmi gond. Eleven, nagy és egészséges :)
4/7 anonim válasza:
Szia. Én 8 hetesen kaptam a duphaston gyógyszert, mert én is barnáztam. 6dobozzal szedtem be belőle összesen. Egy hétig tartott a barnázásom, utána elmúlt. Fokozatosan kellett csökkentenem az adagját. 5dobozt 3*1-esével szedtem, majd az utolsó doboz felét 2*1, és a másik felét pedig napi egy szem. Most fogyott el 4napja, az utolsó szem. Nekem a dokim azt mondta, mikor megkérdeztem tőle, hogy vissza jöhet-e a barnázásom, ha a sárgatesthormon miatt volt a barnázás, akkor már nem, hisz már nagyobb a terhesség, de ha nem az volt az oka, akkor visszajöhet. Próbálok pozitívan állni hozzá, hogy nem fog visszajönni. Eddig minden rendben a terhességemmel, holnap 4D-re megyek, remélem ott is minden rendben lesz. Remélem nálad sem lesz semmi gond, én drukkolok neked. Boldog babavárást.
5/7 anonim válasza:
Előző vagyok, elfelejtettem írni, hogy 17hkm vagyok:)
6/7 A kérdező kommentje:
Sziasztok!
Örülök, hogy több pozitív élmény is volt a barnázás ellenére. Szép babavárást mindenkinek és jó egészséget! :)
2011. dec. 1. 08:33
7/7 A kérdező kommentje:
Teljesen elmúlt a barnázásom már 2 napja semmi (3 nap gyógyszerszedés után). Holnap kell az adagot 2*1-re lecsökkentenem. Remélem minden rendben lesz!
2011. dec. 5. 08:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!