Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet, hogy babóca? Múlt...

Lehet, hogy babóca? Múlt hónapban előbb jött meg a mensesem, de úgy, hogy semmi görcs, és ici pici vér, majd két nap barnázás.

Figyelt kérdés
Itt még nem gyanakodtam. De most, hogy túl vagyok a ciklus felén, most már igen. Ilyenkor mindig leszakad a cicim peteéréstől mensiig és most semmi. Az elmúlt egy héten sokszor volt hányingerem, tegnap reggel még hánytam is. Össze vissza eszek, vagy éppen nem kívánok semmit, pattanásos a homlokom, pedig nem szokott.
2010. okt. 15. 11:07
 1/6 anonim ***** válasza:

Lehet igen,de miért nem tesztelsz?

Én tuti nem bírnám ki:D

2010. okt. 15. 11:13
 2/6 anonim ***** válasza:
Szia, icipici vér és a barnázás lehetett akár a beágyazódás is szerintem. :) Én vennék tesztet! :))
2010. okt. 15. 11:18
 3/6 anonim ***** válasza:
Csinálj tesztet ha tudsz.Várjuk az eredményt
2010. okt. 15. 11:37
 4/6 A kérdező kommentje:
De a pici vér és barnázás az aktuális menses előtt 4-5 nappal jött, azért nem hittem, hogy beágyazódás. Megszakítással védekezünk a párommal, mert 2-3 hónap múlva szeretnénk belevágni a babaprojektbe. Lehet hogy már bele is vágtunk? :) Nem tudok most tesztet csinálni, ülök a munkahelyemen.
2010. okt. 15. 11:50
 5/6 A kérdező kommentje:
Ja meg furi, hogy miért nincs ilyen tünet, hogy mellfájdalom, meg derékfájdalom meg ilyenek?
2010. okt. 15. 11:53
 6/6 anonim ***** válasza:

Beágyazódás bármikor lehet,nem feltétlen középidőben volt a pé-d.

De ha középidőben is volt,akkor az ugye kb a 14. nap,a beágyazódás 10 nap kb. igy a mensi előtti kb 5. napot kapod.Te pont ekkor véreztél.

Szóval abszolút lehet baba.:)

Ha sikerült tesztelni otthon,ird meg mi volt léci.

2010. okt. 15. 12:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!