Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Most kezdem a 10-ik hetet és...

Most kezdem a 10-ik hetet és állandóan, bocsánat, de böfögnöm kell. Másnál is volt ilyen?

Figyelt kérdés
Nagyon rossz érzés és sokszor tényleg jön is levegő, akkor kicsit jobb is tőle, de egész nap ettől szenvedek. Mit lehet elleni tenni?
2011. dec. 1. 14:51
 1/5 anonim ***** válasza:

Semmit!:) Nekem még puki is volt!

Sőt, most a végén ismét sok a böfi!:)

2011. dec. 1. 14:52
 2/5 anonim ***** válasza:
Gyomorsav miatt van. Nekem kell savcsökkentőt szednem, hányás miatt kezdtem el (rossz volt már a vérképem), attól elmúlt a böfi is. Van olyan savcsökkentő ami csak magnéziumot meg kalciumot tartalmaz, reklámoznak többet is, azokat recept nélkül, kockázatmentesen kipróbálhatod, bár kevésbé hatásosak.
2011. dec. 1. 15:05
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
a babavárás egyik kellemetlen tünete a gyomor és bélgázok fokozott képzése. Belőlem is jődögél, mindkét irányban :))) mondjuk, főleg lefele és főleg este. Eleinte nagyon kellemetlen volt, most már a párom is megszokta. Ez van :)
2011. dec. 1. 15:14
 4/5 anonim ***** válasza:
Én is pont ma lettem 10hetes :) És a pukitól szenvedek, de nagyon!
2011. dec. 1. 18:21
 5/5 anonim ***** válasza:
Szia nekem puki is volt meg böfi is és nem tudtam visszatartani...Igy elég viccesnek tünik..:-))De mint egy coci olyan voltam..:))
2011. dec. 1. 18:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!