Ha colát meg tejeskávét szabad inni terhesség alatt (igaz azt is csak mértékkel) akkor energitalt miért nem?
Taurin nincs sem a kávéban, sem a kólában.
A kólát az imént megnéztem, mert van itthon, a kávéról ezt találtam (lehet, hogy van jobb is):
Tudod azzal, hogy anya leszel, sok mindenről le kell (majd) mondanod. Vagy legalábbis átcsoportosítani a fontossági sorrendet.
Pl, nekem mindkét gyerekem tejfehérje allergiás (volt, az egyik már kinőtte), így szoptatás alatt nulla tejet fogyaszthattam 10-10 hónapon át. Pedig napi fél liter tej/kakaó biztos lecsúszott nekem. Ha én kibírtam, Te is kibírod!
első
istenem milyen ítélkező emberek járnak ide??
Tudom mivel jár egy baba hisz nekem ez itt a 3.pocakomban,de fogalmad em volt róla és itt magyarázol nekem!
Kívánom az enrgiaitalt,nem is szok,mert rengeteg helyen olvastam,hogy nem szabad,de nem is ez volt a kérdés.
Hanem,ha kv-t meg colát időnként lehet akkor energiaital miért nem???????
erre felelj inkább!
5.vagyok
Szerintem elég jól leírtam hogy miért nem jó az energiaital.Nem ítélkezem,de lehet te mást olvastál?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!