Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek egy 20 hetes...

Szerintetek egy 20 hetes kismamának normális dolog ilyen durva dolgot mondani? és ráadásul a drága anyósom illetett ilyen szavakkal.

Figyelt kérdés

Szóval anyóst műtötték vakbéllel, voltunk a kórházba ahol már elkezdte hogy az én természetes szülésem nem is hasonlítható egy császár vagy egy ilyen hasi műtét fájdalmaihoz.. ezt elengedtem a fülem mellett. A lényeg hogy már otthon van és fekszik és alig bír az ágyról le fel szállni. És én tényleg nagyon sajnáltam főleg mikor arra mentem vissza a szobába hogy sír és rémülten megkérdeztem hogy "mi történt mi a baj" erre ő dühödten ordítva mint egy állat " Ha neked MOST felvágnák a hasad te is sírnál"

Olyan rosszul esett hogy hazáig sírtam az autóban és mondtam a kedves páromnak, hogy az édesanyja tőlem ellehet egy darabig...

2011. nov. 29. 11:47
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Nem a császáron van a hangsúly hanem a Most on. Úgy hogy az első babánk koraszülött volt és most hetente járok injekcióra a kórházba hogy nehogy ez a terhesség is koraszüléssel végződjön.

Az egyik válaszoló írta hogy majd bocsánatot kér..Ahha persze már elpanaszolta apósomnak hogy nem vittünk neki semmit. Hétfőn került kórházba a férjem minden áldott nap vitt neki valamit délutánonként, Szombaton mentünk már őhozzájuk és tényleg megmondom őszintén elfelejtettünk vinni azon az egy nap valamit mert a 2 évesemet is elég volt összekészíteni és tényleg kimaradt. Még mondtam is a férjemnek hogy elfelejtettünk belépni a boltba de ő mondta hogy már minden nap vitt valamit már nem nem áll meg ezért sehol mert úgy sem eszik semmit. Az asztal tele volt a felbontatlan cucokkal amit a kórházba hordtunk neki, és erre idetelefonáltat hogy szégyelljük magunkat mert nem kapott semmit, bezzeg a kedvenc kisfia meg a sógornőm vittek neki egy DB TÁBLA CSOKIT.

2011. nov. 29. 12:21
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Akkor gondolom több bajod is van vele, nem csak ez az egy alkalom.

Sajnos, vannak ilyen anyósok, akiknek soha nem fogsz megfelelni. Ha nem lehet vele beszélni, és a párod sem szól neki, hogy ne bántson meg titeket, akkor ez van, el kell viselni, vagy hát nem mentek hozzá gyakran.

Nekem nagyanyám ilyen, és soha nem fog már megváltozni, egész áldott nap képes mindenkit szidni, leginkább a saját lányát, az anyukámat, aki a legtöbbet teszi érte. De mindegy. Nem tudunk vele mit kezdeni, baromi nehéz természet. Gondolom anyósod sem épp egyszerű...

2011. nov. 29. 12:42
 13/19 anonim ***** válasza:
Ne is foglalkozz vele, habar tudom, hogy nagyon rosszul esik. Az en anyosom is ilyen egyebkent. Ha nem megyunk hozzajuk minden masnap ( holott tudja, hogy a terhessegem kezdetetol iszonyat rosszul vagok egesz nap es alig varom, hogy munka utan haza erjek) mar hivja a paromat, hogy szegyeljuk magunkat, hogy elhanyagoljuk. Engem is mindig azzal piszkal ha ott vagyunk es latja rajtam, hogy russzul vagyok, hogy jajjj hat te nem is rosszul vagy csak terhes, nem kellene igy elhagyni magad! Meg ha nem eszek abbol amit fozott mert peldaul vannak olyan etelek amiket egyszeruen nem birok megenni akkor elvonul sirni es azon bankodik, hogy majd biztos az unokaja sem fogja megenni a foztjet enmiattam! Szoval vannak ilyen veszett anyosok, a lenyeg hogy hanyagolni kell oket es akkor minden ok :)
2011. nov. 29. 13:05
 14/19 anonim ***** válasza:

Ha anyós nekem ilyen műsort kezdene, közölném vele, hogy nem vagyok hajlandó tovább hallgatni és otthagynám a kórházban vagy ahol épp van.

Nekem is anyósbajom van, más, nem ilyen jellegű. A viszonyunk nem rózsás, annyira nem, hogy az esküvőt is csak azután mondtuk meg neki, hogy megvolt, mert annak idején, amikor sógorék házasodtak annyit piszkálta a sógornőmet, és azóta is, hogy ők a válás küszöbén vannak.

Tudom, hogy az egészet a fia elvesztéseként éli meg, azt is tudom, hogy nem szeret, és ez kölcsönös.

Amikor a férjem elmondta neki a babát, sírni kezdett, aztán gondolom, hogy megmutassa a fiának mennyire szeret minket, egy következő alkalommal kezdte simogatni az unokáját a hasamban (ami nem is látszott akkortájt még), de ennek is rövid úton véget vetettem, mondtam, ne tapogasson.

Most lassan elkezdhet gondolkodni azon, hogy két lehetősége van: vagy normálisan viselkedik, és láthatja az unokáját, vagy folytatja a felszínes jaj-de-szeretlek-et és mély utálatot és akkor nem látja az unokát. Ennyi.

2011. nov. 29. 13:09
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Háát nekem volt vakbél műtétem ÉS nem fáj az ám olyan nagyon :)

3 nap után otthon voltam.

A kedves anyós most csak közép pontban szeretne lenni szerintem, hogy ne csak a kismamával, hanem vele is foglalkozzon a fia...

2011. nov. 29. 13:58
 16/19 anonim ***** válasza:

A tesóm 13 hetes kismama volt, mikor perforált vakbéllel mütötték. Egy hajszálon mult az élete, mert el próbálta titkolni, hogy mennyire fáj neki. Az sem volt semmi, közben a baba miatt is rettenetesen izgult/izgultunk. Az sem volt egy egyszerü dolog, sőt.

Birom az ilyen embereket, akik mindenkitöl, jobban szenvednek. Ne is foglalkozz vele. Az én anyósom sem sokkal különb.

2011. nov. 29. 14:42
 17/19 anonim ***** válasza:

Szia! Szerintem haragudj rá nyugodtan, mert jogosan teszed!

Nő létére tudhatná milyen érzékeny egy kismama lelke. Nem is értem, hogyan tudott ilyet mondani egy terhes nőnek, aki ráadásul a saját unokáját várja, hogy "ha felvágnák a hasadat" ! Ne haragudj, de nagyon tapintatlan tuskó egy nő lehet és buta is...tudnám még sorolni a jelzőket! Megérdemelné, ha most jó darabig nem is foglalkoznál vele!

2011. nov. 29. 19:18
 18/19 anonim ***** válasza:
Hát akkor hasonlóak az anyósaink. Még mind a mai napig nem bökte ki, mi is a gondja velem igazából. De mint korábban írtam: kaján vigyor és bökős, de kedvesnek tűnő válasz, aztán elgondolkodik kivel packázzon.
2011. nov. 30. 08:16
 19/19 anonim ***** válasza:

Hát nem egy leányálom az anyósod. Igenis megválogathatná a szavait - ha te tiszteletben tartod őt, te is jogosan megkövetelheted tőle a tisztelet viszonzásul.

Főleg kismamának ilyet mondani! Elképesztő milyen emberek vannak.

Még ha tényleg fáj is neki, ok, felét lenyeli az ember, de akkor is durva és kegyetlen dolog így üvöltenie veled a te állapotodban.

2011. nov. 30. 08:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!