Egriek, Eger környékiek! Tudtok jól felszerelt, normális nőgyógyászt ajánlani, akinél nem kell alkalmanként órákat várni, és nem drága egy vizsgálat?
Én ismim a Fülöp Viktort ajánlotta..5E egy vizsgálat és már 4d uh-ja van álítolag amiért nem kell külön fizetned.
Engem ő vett fel anno mikor bementem szülni,akkor el akart küldeni hogy nem is folyt el a magzatvizem,viszont vesetágulatos a baba és felőle rögtön aggodott és kérdezete mikor megyek ujra vizsgálatra,stb.Szerintem jó doki!Jah és egyszer voltam nála hogy megnézze a baba nemét,19hetesen és nagyon rendes volt,kedves és közvetlen:-)Persze eltalálta,fiam lett.
Szia második,elő vagyok:-)
7000Ft????Nem semmi..pedig gondolkodtam rajta,de akkor maradok a "régi"dokimnál akinél az első kettőt szültem.
Micsoda árak vannak..vagy csak én sokallom?!
Köszönöm nektek!
Kedves Dr. Fritz-hez járó! Írtam neked privit pár kérdésemmel, előre is köszönöm, hogy válaszolsz nekem.
Még egy kérdés: Fritz-nek van ultrahang a rendelőjében?
Hüvelyi vagy hasi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!