Miért piszkál mindenki azzal, hogy kicsi a hasam?
Szia! Ne izgulj, nem vagy egyedül!
én ma vagyok 26 hetes és a hasam 92cm (ma megmértük kiváncsiságból :-)) igy az már látszik, hogy terhes vagyok, viszont sokan kérdezik, hogy ugye még az elején jársz? vagy olyan 4hónapra tippelnek. Aztán mikor megmondom, hogy nem igazán az elején járunk, akkor meg kérdeznek, hogy hova dugom a gyereket :-)
Igaz, elsö baba, de nem aggódom, hogy a végére nem lesz nagy hasam. Viszont mivel a baba augusztusban érkezik, nem is bánom, ha nem lesz hatalas és sok plusz kiló rajtam. Elég lesz az újszülött+ a meleg!
Kitartás! Neked sem marad sokáig ilyen "kicsi" :-)
szia!ne foglalkozz velük....a pocak mérete nem számit,nem a benne lévö baba nagyságát mutatja.majd most kezd el lényegesen látszani.mindenki más alkat.az is számit állitolag h hol tapadt meg.én pont az ellenkezöje vagyok,nagy a hasam,kb. a 15.héttöl kezdett látszani és már azzal piszkálnak 29hetesen h véletlen nem ikreim lesznek?már csak az kéne:)az a lényeg ha a doki megvan elégedve a bab méreteivel.ennyi.
Boldog Babavárást!
29 hetes km
Az előző kérdező vagyok,szerintem ne foglalkozz vele mit mondanak.Valakinek a 19.héten semmi sem látszik.Később lehet jó lesz,hogy még semmit sem híztál.Állítólag a szülés is könnyebb.A lényeg, hogy jól érezd magad és a babus is jól legyen.
Minden jót Nektek.
Sziasztok!Én is 26 hetes vagyok és engem meg mindenki azzal nyaggat hogy úristen mekkora baba lesz mert nagyobb a hasam,még a vérvételen is kiakadtak mert azt hitték hogy onnan megyek szülni de engem nem érdekel mert a lényeg a baba:)))Nem kell foglalkozni a megjegyzésekkel...azért kíváncsi lennék arra aki ilyenekkel nyaggat annak mekkora volt a pocija:) Legyél büszke a babádra és a pocidra is!!!!
Boldog babavárást
Szia!
Én 36 hetes vagyok, a pocim 97 cm... Mindenki kérdezi, hogy hányadik hét, és mikor mondom hogy 36, hát teljesen el vannak képedve, csak sápítoznak, hogy jaj de pici a hasam, hol hordom én a babát, meg biztos picike lesz...
Mondjuk engem különösebben nem foglalkoztat, így kényelmes még mozogni:))
Boldog Pocakosodást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!