13 hónapos babám még nem jár! Mindenki ezzel piszkál mikor tud már járni, még mindig te hozzod stb. Ti babátok mikor tanult el járni?
Kedves előző válaszoló.Veled nagyon nagy baj lehet, és te sem tudsz fogalmazni.Nagyon jó anya lehetsz:o).
Visszatérve a kérdésre, ne aggódj.Mindennek eljön az ideje.Ha már oldalaz, megáll magától, akkor előbb-utóbb megteszi az első lépéseket.A picurkám 9 hónapos és már oldalaz, megáll, a doki szerint hamarosan menni fog.Türelem, ne foglalkozz mással.
hát ez borzalom!!! Mi köze vannak a fogalmazásnak ahhoz, hogy milyen anya a kérdező??????!!! Egyébként meg te is elirtad a mondanivalódat szerintem. na mindegy!
A kérdezőnek meg: ne aggódj emiatt, ne foglalkozz másokkal, majd járni fog az a baba ha akar. Türelem.
Semmi gond a babáddal, mások meg biztos ráérnek piszkálódni.
Ha a kicsid később tanul meg akkor mi van?- Gondolom egyebekben pedig előrébb van és azt senki sem firtatja.
Várd ki amíg ő akar, mert ő tudja mennyit bírnak a bokái, izületei.
én 14 hónaposan tanultam meg járni. azóta is hallom, hogy nekem már akkor is volt eszem, mert vitettem magam :D
különben teljesen normális, egészséges felnőtt lettem (és még fogalmazási problémáim sincsenek :)), szóval kedves kérdező, ne aggódj, akkor tanul meg, amikor ő úgy érzi, nem kell eröltetni, hidd el, ha ráérez, majd rohanhatsz utána :))
Az ilyen első válaszadóhoz hasonló emberkékkel meg ne foglalkozz, nem érdemes.
(ne haragudj, hogy saját magam írtam, nem a babám, de a babám még csak 1 hónapos lesz)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!