Mindenki szigorúan fekteti babáját amig nem tud ülni?
Hogy bírja ezt babátok?
Figyelt kérdés
2009. márc. 18. 20:59
1/8 anonim válasza:
Én fel szoktam húzni a kezeinél fogva, egy-két percre csak. De nagyon szokta élvezni :) amúgy 5 hós az enyém
2009. márc. 18. 21:02
2/8 anonim válasza:
Nálunk hiszti van, ha nem hagyom, h ücsörögjön picit. Ez persze nem azt jelenti, h L alakban, meg h sokáig, de a hátát megdöntve szoktam "ültetni". L alakban pedig épp csak pár másodpercet ülhet, mert a doki azt mondta, h minden nap többször húzzam fel a kezeinél fogva.
A babakocsit is egy szinttel feljebb állítottam (4 fokozatú a háttámlája), mert vízszintesen már nem szerette. Az egész sétát átüvöltötte, mert nem látott ki.
4,5 hónapos.
2009. márc. 18. 21:06
3/8 anonim válasza:
Az én kislányom vasárnap lesz 6 hónapos, de 3 hónapos korátol áll,igaz nincs egyensúlya, 1 hónapja űll az etetőszékbe, a védőnm azt mondta, hogy úgyis csak addig űl amíg ő akar. Szól, ha neki nem jó.
2009. márc. 18. 21:07
4/8 anonim válasza:
Fiam 4 hós és nem nagyon szeret vízszintben lenni. Babakocsiban picit csalunk, hogy kilásson, megdöntöm kb 160 fokra. Kézben is csak háttal a hasamnak dőlve hajlandó lenni, lényegében csücsül, de tartom. Nagyon szépen tartja magát néhány másodpercig elüldögél egymaga is, de ezt még csak most próbáltuk ki.
A hátára ügyelek, hogy mindig meg legyen támasztva.
2009. márc. 18. 21:08
5/8 anonim válasza:
Az én gyermekem sem hajlandó feküdni, különben tombol (4,5hós). Viszont imádja a kengurut.
2009. márc. 18. 21:12
6/8 anonim válasza:
Mi pihenőszéket használunk itthon, a lányom (3 hós) nagyon szereti. Kicsit fel van emelve- de nem annyira mint a babahordozó- de azért jobban tud nézelődni. Persze azért nem órákig!
2009. márc. 18. 21:28
7/8 anonim válasza:
Az enyém is csak ülve hajlandó ölben lenni.4,5 hónapos Hihetetlen! Mégse fogom visszanyomni! Szerintem ma már gyorsabbak a gyerkőcök. Hamarabb akarnak ülni, állni. Felgyorsultak ők is. :-)
2009. márc. 18. 21:34
8/8 anonim válasza:
Az Én kislányom sem hajlandó feküdni,Ő most 3.5 hónapos.A védőmő el volt ájulva hogy milyen egyenesen tartja magát ülve.Nem mondta hogy akkor ne engedjem ülni.Ha elfárad ugyis jelzi.Azt mondta még a védőnő,hogy valószínű,hogy mindent korán fog csinálni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!