Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Festett szoke haju terhes...

Festett szoke haju terhes kismamak valaszolnatok?

Figyelt kérdés
Nem szeretnem festeni a hajam a terhesseg alatt. LEtezik valami kozmetikum, ami nem art a babanak? Olvastam egy szinvilagosito spray-rol, probalta mar valaki?
2011. nov. 28. 15:38
 1/8 A kérdező kommentje:

Tudom, sokan azt mondjak, hogy lehet a 12. hettol.

Kulfoldon elek, itt az orvosok nagyon ellenzik.

Viszont a hajam 4 hetes lenovessel mar nagyon csunya.

2011. nov. 28. 15:52
 2/8 anonim ***** válasza:
73%

en is szoke vagyok, es en festettem ,nem kerdeztem senkinek a velemenyet!

nem lett semmi bajunk :D

2011. nov. 28. 15:57
 3/8 anonim ***** válasza:
73%
Nekem alapból barna hajam van, de szőkére festem évek óta. Az első terhességemnél melíroztattam szőkét és barnát is rakattam bele. Aztán szülés után újra szőkére festettem. Most megint babát várok és megyek megint melíroztatni. :)
2011. nov. 28. 16:26
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én úgy tudom maga a festés nem árt a babának, csak esetleg az ammónia (gáz), de ezt szellőztetéssel ki lehet védeni.

Viszont olyanról hallottam, hogy valakinek meg se fogta a haját a festék terhesség alatt. Ez ilyen "hormonális" dolog.

2011. nov. 28. 16:29
 5/8 anonim ***** válasza:
81%
Én úgy vagyok vele hogy nem megeszem a festéket csak a hajamra kenem. Ilyen erővel tusfürdőt és testápolót sem lenne szabad használni mert tele van méreganyaggal.
2011. nov. 28. 17:34
 6/8 anonim ***** válasza:
58%
Végig festettem a hajamat a terhesség alatt. Egészségesen jött a világra a kislányom.
2011. nov. 28. 17:59
 7/8 anonim ***** válasza:
Olyan minimális méreganyag szívódik be a bőrön keresztül,hogy az már el sem jut a babáig. Egyébként ha szépnek érzed magad,elégedett és boldog leszel,amitől a babád is az lesz.
2011. nov. 28. 22:25
 8/8 anonim ***** válasza:
HASZNÁLJ AMMÓNIA MENTES FESTÉKET ÉS OLYAN HELYEN FESD A HAJAD AHOL JÓ SZELLŐZÉS VAN!
2011. nov. 29. 09:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!