Kismamák! Válaszolnátok nekem?
Figyelt kérdés
Ovulációtól az elmaradt menszeszig , hogyan alakult a hüvelyi nyákotok?Éreztetek valamit beágyazódásnál? Akkor milyen volt a nyálka?Válaszaitokat előre is köszönöm.2010. dec. 25. 08:45
1/10 kisnita válasza:
Nekem nem tűnt másabbnak mint egyébként, teljesen olyan volt mint az előtt és a terhesség alatt is olyan volt a folyás állaga csak valamivel bővebb volt. Nem éreztem semmit beágyazódásnál és egyébként sem, a terhességi tüneteim is elmaradtak.
2/10 anonim válasza:
Nekem nem változott a nyálkám tüneteim sem voltak. Nem jött meg, ennyi volt. a nem várt előtt vizes volt a folyásom.
3/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat:-)
Gratulálok a babákhoz:-)
2010. dec. 25. 08:57
4/10 anonim válasza:
nekem (most nevetni fogsz) a számban képződött több nyál, onnan sejtettem, hogy van valaki :) amúgy olvastam, hogy a hormonok miatt valakinél ez a fura tünet jelentkezik. beágyazódásnál kicsi szurkálást éreztem.
5/10 anonim válasza:
nekem is van ilyen durva nyáladzás :D holnaputánra nem várom,szurkált az alhasam az utóbbi napokban. remélem baba :)
6/10 A kérdező kommentje:
Kedves 9:21-es tényleg mosolygós a tüneted :-), eddig ezzel még nem találkoztam.
Kedves utolsó!Szorítok neked!!!!!:-)
Nekem még 6 nap a nem vártig.
2010. dec. 25. 11:29
7/10 anonim válasza:
Én is nyálaztam:))) és pé után két három napig vizes folyásom volt, olyan mint mielőtt megjön, aztán kiszáradtam.
8/10 anonim válasza:
dettó így vagyok én is! kedves kérdező, köszönöm a drukkot!! :)
9/10 anonim válasza:
A mensi előtt vízes folyásom volt és a méhemben mintha izomlázam lett volna.
10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm kismamák:-)Remélem hamarosan én és a többiek is azok leszünk, akik babára vágynak.
2010. dec. 26. 08:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!