Ha valaki terhes, akkor szabad moziba mennie?
Figyelt kérdés
És lehet rossz hatással a babára, hogy horror filmeket néz a leendő anya?2007. júl. 23. 20:25
1/8 anonim válasza:
Ugye a kérdés azon része, miszerint szabad-e a terhes anyának moziba mennie, csak vicc??? Miért ne szabadna? A horrorfilmek helyett azért inkább a vígjátékokból válogass, azokból is van szép számmal!
2/8 anonim válasza:
Szerintem ez egy nagyon is értelmes kérdés. Nyugodtan menj moziba, viszont a film típusát válogasd meg. Horrorfilm nézése esetén az lehet rossz hatással a babára, ha pl megijedsz vagy izgulsz. Ezeket az érzelmeket ő is érzi, és nyilván nincsenek rá jó hatással. Gondolom elvagy 9 hónapig a horror nélkül. :) Válassz vígjátékot vagy nyugis filmeket! Mindig érdeklődj a filmről mielőtt megnéznéd, és akkor nem lesz baj!
3/8 anonim válasza:
Sajnos annál a hangerőnél, amik a multiplex és egyéb mozikban vannak manapság, nincsenek nyugis filmek. Még egy animációs film sem ilyen. Ennek okán én nem vinném túlzásba a moziba menést a helyedben.
4/8 anonim válasza:
Én személy szerint,nem ajálom hogy menj,mert ha nem is a horrorfilm miatt,de a mozikban általában nagyon hangosak a filmek,amik árthatnak a babának.Inkább vedd ki DVDn és nézd meg otthon nyugis körülmények között.
5/8 anonim válasza:
Horrorfilm ellen szavaznék nem a mozi ellen!!Amikor én terhes voltam és horrort néztem úgy bekeményedett a hasam, hogy majdnem be kellett mennem a korházba!!!
Én is szeretem a hátborzongató filmeket, de a köv. terhességemnél már nem kockáztatnám meg!!
6/8 anonim válasza:
Szerintem meg simán szabad, én moziban is voltam, meg a horrort is imádom. Miért is ne lehetne? Aki szereti a horrort, az terhesen is szereti. Lassan már kitaláljátok, hogy semmit sem szabad.
7/8 anonim válasza:
Nekem azt mondta a doki, hogy nyugodtan zenélhetek tovább. Na ott van aztán hangerő.
8/8 anonim válasza:
Mehetnek a terhesek moziba, bármit meg nézni ártatlan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!