Terhes lettem :D Mit szabad és mit nem?
hosszú próbálkozás és 3 vetélés után végre terhes lettem. segítsetek hogy mit nem szabd tennem, ennem, innom?
és mi az ami fokozottan elősegíti a vetélést vagy vetélést okzhat?
alig várom már a kis csöppséget :DD
A legfontosabb, hogy örűlj így , ahogy most is, ne aggódd túl, mivel sajnos volt már vetélésed, szerintem te tudod a legjobban mi az ami nem tesz jót... csak befelé figyelj, azt tedd ami ösztönből jön, és jólesik! Nagyon gratulálok, és boldog babavárást! :)
3 hetes kislány anyukája :)
13:16 : egy része helyes ! Energia italt egyáltalán nem kéne, nyers húst ki eszik ? Toxoplazmát szeretne az illető ?
Én energia ital függö voltam kiderült h babás vagyok és azonnal letettem - józan paraszti ész. Cigivel ugyan ez. Kv-t feketén nem kéne erőltetni. És a szexet felejtsd el - vetéltél már így a doki is ezt fogja mondani!
Am meg mit egyél : ami jól esik :D
Vigyázz magatokra !!!!
Na, és biztos nem lett baja! Nem azt mondom,hogy azt kell,de tudnék nagyon sok élelmiszert mutatni, amit elvileg ehetünk és több szar van benne, mint, bármiben.
Jó, mondjuk én tényleg fel sem veszem a terhességem. Alapvető dolgokra odafigyelek, de nem lihegem túl!
Iszom kávét van, hogy 3-at is mert kb. 90-es vérnyomásom van és muszáj. Igaz tejjel. Ha már nagyon fáj a fejem, bizony beveszek egy Panadolt, mert nem ártok jobban vele, mint egy több órás fejgörccsel. Iszom alkoholt is, néha egy-egy deci jó minőségű vörösbort, de ittam már egy pohár sört is. Nyert húst és tojást meg egyébként sem szoktam enni!
köszönöm mindenkinek
de sajnos balesetem volt, és ismét elvetéltem : (
egyszerűen nem is tudom
totál depressziós vagyok
már nem is éri meg próbálkozni
de a barátom a lombikbébi programot akarja...
szerintetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!