Mi baj lehet? 37 hetes terhes vagyok, nemrég elkezdtem vérezni, szédülök, hányingerem van, nagyon rosszul vagyok.
Figyelt kérdés
Az orvosom pénteken jön haza külföldről.. Mit csináljak? Mi lehet a baj? Ugye a picivel minden oké lesz?:(2009. máj. 12. 18:02
31/39 anonim válasza:
Erre én is kiváncsi vagyok, milyen a gyerkőc? kisfiu, vagy kislány? mindent tudni akarunk:D:D:D
32/39 A kérdező kommentje:
A picikém már indult útra, és megsértett valamit, még a magzatvizem se folyt el. De a kórházban már minden rendben ment :)
Kislányom lett :)
2009. máj. 19. 14:13
33/39 anonim válasza:
jajj de jooooo!ugy orulok ,hogy minden rendben volt vegul!gratulalok a pici lanyhoz es sok oromot es egeszseget kivanok nektek!:)
36 hetes kismami
34/39 anonim válasza:
Gratulálok! Nagyon izgultunk ám érted/értetek!!!
Jó babázást :) :)
35/39 anonim válasza:
Gratulálok! Sok boldogságot! :)))
36/39 anonim válasza:
Gratulálooooooook:D Én is nagyon izgultam ám:D Jahjdejó:D
37/39 anonim válasza:
Örülök, hogy minden rendben volt! Gratulálok! Jó egészséget és sok boldogságot kívánok nektek! :D
38/39 anonim válasza:
Gratulálok!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nagyon örülök, hogy minden rendben volt. Nagyon féltem, hogy valami gond van.
Még 1* GRATULÁLOK
39/39 A kérdező kommentje:
Köszönjük :))
2009. máj. 19. 20:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!