Mi baj lehet? 37 hetes terhes vagyok, nemrég elkezdtem vérezni, szédülök, hányingerem van, nagyon rosszul vagyok.
Figyelt kérdés
Az orvosom pénteken jön haza külföldről.. Mit csináljak? Mi lehet a baj? Ugye a picivel minden oké lesz?:(2009. máj. 12. 18:02
21/39 ketteske válasza:
Huha! Nagyon szorítok Nektek! Írd meg, mi volt! puszi
22/39 anonim válasza:
Szegényt rendesen beparáztattuk, remélem van vele valaki, aki fogja a kezét és nincs semmi baj!!!!!!!!!
23/39 anonim válasza:
jaj, remélem minden ok vele, és a babóval. drukkolok
24/39 anonim válasza:
ha hazaertel,akkor irj mindinkeppen,hogy mi volt!remelem minden rendben!!
25/39 anonim válasza:
Szegénykém! :( remélem azóta már minden rendben van és a kismanó is szépen, egészségesen világra jött!
jelentkezz, ha már otthon leszel!!!!
26/39 anonim válasza:
Szegény,hogy meg lehetett ijedve. Remélem minden rendben velük!!!
27/39 anonim válasza:
Lehet, hogy a babának nem tetszett a doktorbácsi, azért nem várta meg, míg hazajön. Azért nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen!
28/39 anonim válasza:
Nagyon sok erőt és kitartást kívánok neked illetve nektek! Szerintem is úgy érzi a babó hogy meg kell születnie:)
Mindenképpen írj mi van veletek!
29/39 A kérdező kommentje:
Minden rendben zajlott.. Köszönöm a jókívánságokat! :)
2009. máj. 18. 20:32
30/39 anonim válasza:
És mi történt? Miért véreztél? Könnyű szülésed volt?
Minden jót kívánok!
29 km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!