Akik császárral szültek azoknak mi volt az ok vagy a probléma ami miatt nem tudott természetes úton szülni?
Az első terhességemnél a 36. hét közepén hátfájással és lázzal kerültem be a kórházba, 3 nap múlva SOS császárral született a kisfiam, mert nagyon rossz volt a vérképem, és nem mertek kockáztatni. Ennél a terhességemnél még csak fel sem merült bennem egy percre sem, hogy én császármetszéssel fogok szülni, végig rendes szülésre készültem. Ez 3 éve szeptemberben történt.
Most a második terhességem 29. hetében vagyok, és programozott császármetszésre készülünk az orvosommal. Ő ezt ajánlotta -és meg is győzött-, egyrészt az első szülésem körülményei miatt, másrészt meg azért, mert a két terhességem között sajnos volt egy spontán vetélésem, ami abortusszal végződött. Még nem tudtam felkészülni lelkileg, nagyon félek tőle, mert nekem -nem azért, mert elhagytam magam- nagyon sokáig, másfél hónapig tartott a felépülés, nehezen gyógyult a sebem, pedig nagyon profin megcsinálták, ráadásul nem tudtam szoptatni, mert semmi tejem nem volt, a fejem tetejére is állhattam volna, hogy legyen, de semmi, és valószínűleg ez az SOS császár miatt volt, mármint azért, mert ún. szülési sokk ért engem, és mert a 37. héten született meg a fiam. Most remélem, hogy a hugi nem akar előbb jönni, így szépen felkészülhetek a szoptatásra teával, bogyókkal, és minden rendben lesz.
Sok szerencsét Neked, kívánom, hogy -ha császárod lesz-, hamar felépülj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!