Náthára mi a jó?

Figyelt kérdés

Nem szeretnék gyógyszert bevenni. A sok folyadékon kívül mit lehet még tenni hogy elmúljon? A sok tüsszentéstől lehet valami gond? Pl. nyílik a méjszáj vagy méhösszehúzódást vált ki. Ma nagyon sokat tüsszentettem és sokszor keményedtem is.

23 hetes km

2011. nov. 24. 16:17
 1/5 anonim ***** válasza:
Sok citromos,mézes tea és jól kiizzadni.Lefekvés előtt jól beöltözöl a paplan alá és sztem reggelre el is múlik.Ja és a tüsszentés miatt ne aggódj.
2011. nov. 24. 16:44
 2/5 anonim ***** válasza:
Kamillás gőzölés, napi 2szer-3szor, 15 percig. Nekem be szokott vállni.
2011. nov. 24. 18:13
 3/5 anonim ***** válasza:

Fokhagymatea. Legjobb. Nem olyan rossz, mint amilyennek hangzik. Egy gerezd fokhagymát forrázz le és fedd le egy kis időre. Ezután tegyél bele mézet, citromkarikát (én kettőt is tettem) és mehet le. Engem helyretett.

14 hetes kismama

2011. nov. 24. 20:43
 4/5 anonim ***** válasza:
Én egy fej vöröshagymát ettem meg reggel és este. Természetesen nem magába, egy kis pirítóssal. És az utolsó ahogy írta fokhagyma tea. Nekem segített. Két nappal ezelőtt még fel sem bírtam kelni olyan rosszul voltam, ma reggelre már semmi bajom.
2011. nov. 25. 07:59
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tippeket. Ma ki is próbálom. Remélem segít.
2011. nov. 25. 10:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!