Terhesség elején milyen gyógyszert lehet szedni náthára, torokfájásra? Nagyon rosszul vagyok.
Próbálkozhatsz homeopátiás szerekkel, pl. torokfájásra Homeogene9, torokfájásra Homeovox, eldugult orra inhalálás vagy tengervizes-kamillás orrcsepp, köhögésre Stodal szirup. Ha nem vagy tőle rosszul, gargarizálhatsz sós vízzel, állítóleg működik torkfájás esetén, de ha van Aloe First spray otthon, azzal is befújhatod a torkod. Patikában biztosan szívesen segítenek!
Arra figyelj, hogy ne forró teába tedd a mézet, mert elveszíti "varázserejét". Kanalazd magában, torokfájásra nagyon jó.
Jobbulást és jó babavárást!
Én amikor nagyon rosszul voltam már (orvosi javaslatra) bevettem egy-egy szem Algopyrint, de csak pár napota egyet. Minden rendben a babával;). Nekem semmi más nem segített, nagyon beteg voltam!
Van, aki a Panadolra esküszik, azt szabad szedni, de nekem az sem hatott semmit:S!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!