Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Náthára valami jó praktika?

Náthára valami jó praktika?

Figyelt kérdés

A torokfájást kikezeltem, de most meg állandóan folyik az orrom.Folyton párologtatok, kamillával inhalálok, de hiába.Iszom a csipkebogyót is.

Sürgősen meg kellene gyógyulnom, mert pénteken megyek kombinált tesztre.Mégsem mehetek így a többi kismama közé.

2010. dec. 14. 21:18
 1/7 anonim válasza:

Én az "ősi módszert" alkalmazom még a kezdeteknél ( no, nem a már kialakult betegségnél, mert arra már kell az antibiotikum ):

forró fürdő, utána gyorsan be az ágyba, egy bögre forró tea ( szó szerint forró ), aztán utána teljesen betakarózom és reggelig izzadok.

Hány hetes vagy?

Az első két trimiben alkalmazhatod nyugodtan, az utolsóban már nem ajánlatos az izzadás miatt.

2010. dec. 14. 21:22
 2/7 A kérdező kommentje:

Most leszek 12 hetes.Éjjel pulcsiban, sállal a nyakamon aludtam.Éjfélkor és hajnalban forró teát ittam.

Hát akkor még jobban felöltözök.Lehet, hogy még sapit is teszek:)

2010. dec. 14. 21:28
 3/7 anonim válasza:

Ezzel tolsz ki magaddal a legjobban.

Fűtetlen szobában, nem csoda, hogy meg vagy fázva...

2010. dec. 14. 21:33
 4/7 anonim ***** válasza:
Én a Grapefruit cseppre esküszöm, nálam bevált. :)
2010. dec. 14. 22:16
 5/7 anonim ***** válasza:
Nagyon figyelmes vagy, hogy a többi kismamára is gondolsz, ez igazán becsülendő! Kamillás inhalálás helyett inkább sós vízzel inhalálj, a kamilla ugyanis szárítja a nyálkahártyát, ami télen nem túl jó. Megfázásra a hársfatea is szuper, mézzel, ezt terhesen is lehet inni. (Bodzát sajna nem, pedig az is csodaszer...) A grapefruit mag kivonat tényleg jó. Szedj SOK -c-vitamint, minimum 1000mg-ot naponta. És vegyél fel maszkot, ha mész a dokihoz, értékelni fogja a többi várandós, hogy figyelsz rájuk is!
2010. dec. 15. 08:28
 6/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a tanácsokat!

Ittam hársfát, ettem citromot és sapiban, beöltözve aludtam.Már sokkal jobb.Sajnos falun élünk.Itt nem lehet kapni grapefruitot.

2010. dec. 15. 12:31
 7/7 A kérdező kommentje:
Ki írta, hogy fűtetlen szobában alszom?
2010. dec. 15. 12:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!