Garvidától hánytatok már? Most kezdtem el szedni, tegnap délután vettem be, ma meg reggel, de a ma reggeli ki is hánytam (bocsi, hogy így).
Figyelt kérdés
Váltsak akkor Elevitre? Vagy szedjem inkább este?
Más gyógyszert is vettem be, de nem láttam őket kijönni, akkor valószínű bennmaradt?
2009. máj. 12. 11:12
11/11 anonim válasza:
Szia! Engem is hánytatott a Gravida. próbáld meg, hogy dél körül veszed be és evés közben! Semmiképpen ne evés előtt. később jobb lesz. Mondjuk én már azóta váltottam az Elevitre, de itt sokan azt mondják, hogy ha semmi nem válik be akkor jó a Hipp Natal, mert az folyékony és nem hánytat!
Kellemes babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!