Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 15 hetes vagyok,2 hete mozog...

15 hetes vagyok,2 hete mozog a babym, viszont 2 napja semmi! Baj lehet?

Figyelt kérdés
2 napja nem hajlandó mocorogni a kis drága. Baj lehet, vagy csak lusta?
2011. nov. 23. 14:56
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
58%
Kizárt, hogy 13 hetesen érezz mozgást. Odaképzeled.
2011. nov. 23. 15:39
 12/16 anonim ***** válasza:
76%

Pedig nem kizart.

Nyilvan mas nagyon jol tudja, hogy ki mit erez, de speciel nekem osszesen 5 honap volt az elso szulesem es a masodik terhessegem kozott es a masodik babat 13 hetesen es par naposan ereztem eloszor es nem utoljara, utana majdnem minden nap ereztem, egyre erosodott.

Nagyon apro mozgas volt, raadasul jo helyen, egeszen lent, a szemeremcsontom mogott. Mivel igen jol emlekeztem meg akkor, hogy milyen a legaprobb magzatmozgas is, igy en eleg konnyen felismertem es 100%-osan.

Arra csak en is nezni szoktam, amikor valaki itt azt irja, hogy 8-9 hetesen erez magzatmozgast, raadasul koldok alatt par centivel (ahol csak valamikor 18. het kornyeken van a mehnek a teteje), de a 13-14 het egyaltalan nem szamit hulyesegnek.

Kerdezonek:

2011. nov. 23. 17:23
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Mi a helyzet? Sikerult megnyugodnod? voltal dokinal? Erezted azota a babadat?
2011. nov. 24. 14:00
 14/16 A kérdező kommentje:
Szia. Igen, éreztem azóta, jelzett a drága! Köszönöm az aggódást! Akik meg nem hiszik, hogy a babám mozgott, igy jártak!
2011. nov. 24. 20:47
 15/16 anonim ***** válasza:
Egyébként meg lehet nyugodni, mert nekem is 13 hetesen mozdult meg először!
2011. nov. 28. 23:34
 16/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2011. nov. 29. 09:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!