16+3 hetes vagyok, kb. egy hete érzem, hogy mozog a picim.
Tegnap délelőtt óta viszont semmi. Baj van?
Figyelt kérdés
2009. máj. 2. 15:35
1/5 anonim válasza:
Lehet hogy meg nem ot erezted,egy kicsit korai,foleg ha elso terhesseg.De ne idegeskedj,mert nem egyforman mozognak,ugy 20 het utan all be a rendszeres programjuk,hogy mikor alusznak es mikor vannak ebren stb.Ha nem nyuszol meg,menj a dokihoz mert az a biztos.
2009. máj. 2. 15:45
2/5 anonim válasza:
Jaj de aranyos vagy:-))Dehogy van baj,szó nincsen ilyesmiről,olyan picuri még a babácskád,hogy rengeteg helye van ficánkolni.Rendszeres magzatmozgásokat mindennap a 20.hét után kell érezni,de a 24.hét megint nyugodt és aktiv időszakokat tartogat.Felesleges orvoshoz szaladni emiatt,hidd el,16 hetessen elvileg még nem is nagyon szokták érezni,ugyhogy nyugalom,minden oké:-))))
Boldog babavárást kivánok!!!!!!
17 hetes km 5.babával:-)
2009. máj. 2. 18:05
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a nyugtatást!
Gratulálok az 5. babucihoz! :):):)
Nekem is furcsa volt, hogy már érzem, de mivel több napon keresztül éreztem, nagyjából ugyanazokon a helyeken, így biztos vagyok benne, hogy Ő!:)
Remélem úgy van ahogy írod és csak "másfelé kószál" az én Pindurkám! :) Már nagyon várom az uh-t, hogy lássam:)
Boldog babavárást és köszönöm a segítséget! :)
2009. máj. 2. 18:13
4/5 anonim válasza:
Szia. Én is ugyanebben a cipőben járok, ki is irtam a kérdést, de sirva fakadtam, olyan negativ válaszokat kaptam, hogy biztos nem a baba mozgott eddig sem, meg ilyenek. Sztem csak picit lustálkodik, ne aggódj.
2011. nov. 23. 15:19
5/5 A kérdező kommentje:
Szia! Nekem azóta már elmúlt 2 éves a kisfiam! :)Sajnos itt elég sok érdekes ember van, akik nem tudnak normálisan megszólalni....De egyébként az első időszakban többször volt úgy, hogy nem éreztem a mozgását és persze mindig ideges voltam, hogy rendben van-e minden. De aztán mikor nagyobb lett hihetetlenül sokat mozgott és nagyon vicces volt látni kivülről, ahogy hullámzik a hasam. :) Ja, ne foglalkozz senkivel, te tudod, hogy ő mozog és ne aggódj, ha pár napig nem érzed. Kicsi még, sok helye van, az a szerencse, ha néha-néha "megtisztel" azzal, hogy érzed! :) Vigyázz magadra és boldog babavárást!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!