Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Azt hallottam, ha valakinek...

Azt hallottam, ha valakinek nagyon hányingere van és hány is, annak (babona szerint) fiú babája lesz! Igaz? A második az lenne, hogy általában mikor lehet érezni hogy megmozdul a baba? 8hkm

Figyelt kérdés
2011. nov. 23. 13:57
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Én úgy tudom, hogy akinek lánya lesz, az hány sokat terhesség alatt...

Ez nekem be is jött. Lányom lesz és a 14.hétig hánytam.

Én 16hetesen éreztem először a babám mozgását.

32hkm

2011. nov. 24. 12:51
 12/14 anonim ***** válasza:
Én a legelejétől a huszonvalahányadik hétig végighánytam az egészet!!! És láss csodát kislányom lesz.:) 32+5 hkm
2011. nov. 24. 14:49
 13/14 Ludmill@ válasza:
Nekem az első gyerekemmel semmi bajom nem volt nem volt hányingerem, és fiú lett. Most viszont én is a hányingerrel küszködöm, de nagyon eddig csak 3 szor hánytam de nem akarok hányni így visszatartom amennyire tudom, remélem lány lesz :) (arra gyúrtunk). :D
2011. dec. 2. 17:48
 14/14 anonim ***** válasza:

Nekem a 12. heti genetikai vizsgálat szerint fiú lesz. A 7. Héttől kezdve hányok, eddig 3x voltam infúzión kiszáradás veszély miatt. Nagyon kevés folyadékot tudok bevinni, es leginkább csak 1-2 féle péksüteményt tudok enni. Sajnos eddig bármilyen zöldséget vagy gyümölcsöt ettem, azonnal vissza lökte a gyomrom. :-(

A baba jól van, a vérképem jó lett.

Először a 16. héten éreztem a baba mozgását, este intenzívebb volt, reggel pedig mintha egy nagyobb halacska úszna komótosan. Hullámzó erzés volt. Nekem is azt mondták, h később fogom érezni, mert mélyen és elől tapadt. De nagyon szeretem, ahogy kidúdorítja a kis fenekét a bal oldalon.

17+2 hkm

2014. dec. 18. 17:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!