Más is küzd álmatlansággal? Mit tesztek ellene?
Én nagyon is tudnék aludni, csak az állandó gyomorégés és hányinger ebben még ülve is megakadályoz. Emiatt 24 órában általában 4-eet töltök alvással (azt is két részletben), így edződöm a szülés uténi időszakra. :)
Te kimondottan álmatlanséggal küzdesz vagy valami miatt nem tudsz aludni?
34 hetes ikres kismama
Hajjajjj.. Kb. 3 napja alig alszok valamit. :o( Lefekszem és órákig forgolódok. Aztán, ha végül elalszok óránként ébredek. (melegem van, pisilni kell vagy "csak" elzsibbadt a csípőm és fordulni kell) Sajnos már a párom is ki van, mert nem tud tőlem aludni, de Neki ugye mennie kell reggel dolgozni. :o( Biztatom, hogy már nem sok van hátra. :D (természetesen akkor majd a picitől nem fog aludni, de erre nem szoktam emlékeztetni :P .. )
36 hetes kismami
N is így voltam, babám már 2-4 óra között ébresztett.Aztán estig semmi alvás!Ebbe csak az a gond, hogy nem pihened ki magad szülés utánra sem.A kórházban még jobban kifáradsz!Készülj egy ideig még nem fogsz aludni!!
9 hós baba anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!