A tesztek általában mennyi idő után mutatják ki a terhességet?
Sziasztok!
Júli 8-án mensiztem, és félidőben volt pém is, voltunk is együtt 3 nap is! :)Ugye ez 22,23,24-e volt!
Egyik barátnőm azt mondta ilyenkor már ki kell mutatnia a tesztnek (csak pénteken kellene majd megjönnie)!Én hülye meg meg is csináltam egy tesztet! :( Negatív lett!Ki kellett volna mutatnia a tesztnek, vagy nem volt igaza a barátnőmnek?
Amúgy szombatra terveztem a tesztelést ha nem jönne meg péntakan :)DE annyit rágta a fülem, most meg szomorú vagyok! :(
Köszi hogy elolvastad :)
Még ne mond le a hónapról.Korán teszteltél.Most még csak a beágyazódás történhet.A teszttel várd meg a nemvárt napját és reggeli első vizeletből tesztelj.
Sokaknak még akkor is negatív és csak később mutatja ki a teszt.
Ne add fel,míg meg nem jön!
Drukkolok!
Köszi!
Már a második babaánk, de most lenne tökéletes :)
A múltkor nemvárt utáni 4. nap lett pozitív az első teszt!
Csak úgy felbosszantott a barátnőm, meg el is szomorastam!De nem adom fel, Köszi a biztítást!
Majd megírom!
Ne bosszankodj,mert ha van baba,nem tesz jót neki!
Csak nyugi és a nemvárt napja előtt ne tesztelj.
Drukkolok!
1. voltam
Szia!
Én pénteken teszteltem először pozit, halványat és nem túl jó fajta tesztel, de mégsem kételkedtem. Vasárnapra nem vártam egyébként. Szoktam érezni az ovut is és csodák csodája éreztem a beágyazódást is, de akkor még nem teszteltem, mert nem is mutatott volna semmit. Pénteken viszont éreztem, hogy nem fog megjönni vasárnap, mert teszt nélkül is biztos voltam benne, hogy állapotos vagyok. A hasam másképp fájdogált, na meg pár nappal előtte maszatoltam egyet. Szóval nekem két nappal a nemvárt előtt lett halvány pozi, másnap is csináltam tesztet, a párom megnyugtatására, Clearblue-t, az erős pozi lett. Ne add fel csak várj még kicsit!
Drukkolok!
5 hkm
Az első terhességemnél, ikrekkel az ovu után 16 nappal a kimaradt mensi után két nappal lett nagyon halvány a teszt.
A második terhességnél pedig ovu után pontosan kilenc nappal reggel már pozi volt a mensi előtt öt nappal.
De jó lenne! :) Még reménykedem :)
Azt sme bánnám, ha azért nem mutatja még ki mert ikrek :)
Gratulálok a 6-án mensizős válaszolónak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!