Szent István kórházban mikor van és hol a szülésfelkészítő és terhestorna? Van weboldal ezzel kapcsolatban valahol?
Figyelt kérdés
2009. máj. 11. 20:16
1/4 anonim válasza:
nincs weboldal,a kórházban,ahogy mész fel a szülészetre,a nőgyógyászat és a szülészet között a félemeleten van egy ajtó és azon van kint egy papír. Tavaly ha jól emlékszem szerdánként volt. ha felhívod a kórházat akkor is biztos tudnak pontosat mondani.
2/4 anonim válasza:
Én ezt olvastam:
szülésfelkészítő előadás-sorozat minden szerdán 15 órától az ebédlőben. Egy sorozat 6 alkalom, bármelyiknél be lehet kapcsolódni. Az előadások után van lehetőség szülőszoba látogatásra
Itt találsz infokat.
Én is most megyek szerdán elöször.
Csak én már 36hetes vagyok.
Te hány hetes vagy?
Gonolom te még "kis"pocis vagy
3/4 A kérdező kommentje:
hát 24 hét nem tudom mennyire számít kis pocisnak :) De igen, mostmár szeretnék ellátogatni ezekre, köszönöm a válaszokat
2009. máj. 11. 23:07
4/4 anonim válasza:
Remélem nem bántottalak meg a kis pocis dologgal.
Akkor te még frankon idöben vagy én már kicsit ki vagyok csúszva szerintem.De hát ez van igy alakult.
Kellemes Várakozást :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!