Ma karamboloztunk autoval, belénk jöttek hátulrol, mi álltunk, és nagyon megijedtem, hogy lett-e a babának valami baja? Nagyon rágörnyedtem, aztán ahogy visszacsapodtam bevertem a fejem. Mintha összepréseltem volna, ugye nem lett baja?
Nyugodj meg!!!!! Biztosan nincs semmi baj! Hiszen mocorog!!!! Felébresztetted, szerintem :) annyian írják, hogy elesdtek meg minden, nem gondolnám, hogy ez nagyobb ütődést jelentett neki. Megvédi a magzatvíz! Azt elhiszem hogy megijjedtél, én is megijjedtem volna, de mostmár nyugi, ne idegeskedj, mert tudod nem jó neki sem.
Vigyázz magatokra! ;)
jó egészséget, és boldog babavárást továbbra is!
27 hetes kismama
Szia,
Ma még van ügyelet, lehet, hogy érdemes lenne bemenned egy ultrahangra a saját megnyugtatásod végett.Én bemennék, és boldogan nyugtáznám, hogy minden rednben.
Szerintem sincs baj, ha mozog a babóca és nincs vérzésed, fájdalmaid, stb. De hogy igazán megnyugodj, szerintem is érdemes lenne egy uh erejéig beugrani a dokihoz. Ilyen esetben szerintem azonnal fogadnak, ügyeleten is.
Remélem, valóban minden rendben. Minden jót!
23 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!