Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van meg valaki akinek a 2....

Van meg valaki akinek a 2. trimeszterben kezdodtek a hasfajasok es majdnem napi szinten vannak?

Figyelt kérdés
23 hetese vagyok, eslo trimeszterbennem fajt a hasam, amikor ugye nagyobb a valoszinusege, es tobben is panaszkodnak ekkor. Nalam a 17. het utan jelentkezett a hasfajas, 19,5 hetesen korhazba is kerultem fajas plusz kisebb verzes miatt. De nem nyilt meg a mehszaj, meg sem rovidult, azt mondtak, minden rendben. De nekem azota is faj a hasam, mindig maskepp. Neha szur, neha huz, egesz lent az alhasam, van amikor ket felol, van amikor egy csikban. De neha gorcsoket is erzek, amik nem tartanak sokaig, amjd emgimsetlodnek. De ilyenkor nezem a pocakot es nem kemeny. Akkor ez a gorcs mehtevekenyseg vagy sem? Ritkan kemenyedek, van hogy napokig egyaltalan nem, van amikor napi 1-2ot erzek. A hasfajashoz neha derekfajas is tarsul, neha meg a fajdalo lefele sufarzik, szemeremtestbe, gat tajekara, combtobe. Azert furcsa mindez nekem, mert 2. terhessegem es az alsonel semmi ilyen nem volt.
2011. nov. 21. 13:33
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
privi elment, 2 is
2011. nov. 21. 16:22
 12/12 A kérdező kommentje:
Koszi : ). Valaszoltam!
2011. nov. 21. 16:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!