Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van úgy, hogy annyira megkíván...

Van úgy, hogy annyira megkívánsz bizonyos ételt hogy képes vagy bármikor nekiállni?

Figyelt kérdés
Csak mert én most lettem készen a darás tésztával:) Házi eperlekvárral :)12h két babás
2011. nov. 20. 22:08
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%

Volt ilyen!

Az első terhességemnél főleg az elős 15-16 hétben, most a második terhességemnél meg csak az utolsó trimeszterben jötek elő az ilyen megkívánások.

Úgy érzem néha, hogy belebetegszem,ha nem eszek ezt vagy azt... :-(

Elég kellemetlen egyébként, mert sehogyan sem tudom elmagyarázni a páromnak, milyen érzés annyira kívánni valamit, mint trehesen....

2011. nov. 20. 22:12
 2/18 A kérdező kommentje:
Aha...meg becsukom a szemem annyira élvezem az ízeket:)És így érzem a hasamban,hogy húúúú de jólesik a babáknak is:))
2011. nov. 20. 22:14
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
persze, ugy kivántam a dinnyét hogy még a fogam is beletört...
2011. nov. 20. 22:14
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Igen, és én még szoptatás alatt is érzem ezt.
2011. nov. 20. 22:18
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
:D ...én a terhesség alatt szinte lazacot ettem, brokkolival majd mindennap. Volt, hogy megéreztem az illatát és szinte a nyálam is kicsordult. Öröm volt enni! :)
2011. nov. 20. 22:20
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
én 2 éve decemberben voltam 12 hetes akkor kezdödött, a legnagyobb hóesésben jégben fagyban lesétáltattam a párom a tescoba (mentem vele) és fagyasztott epret kellett venni, hazafelé megettem, ő meg majdnem megfagyott én meg haraptam a fagyott epret:))
2011. nov. 20. 22:25
 7/18 anonim ***** válasza:
100%

Én a tonhalas pizzát sírtam ki, és megcsinálta a párom :)

Pedig ő vega, és utálja a szagát is, de addig sírdogáltam, míg megkaptam :D

jahh, utálom a halat.az összes halat!

De most nem!

Megettem mindet :D:D:D:D

2011. nov. 21. 00:24
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Én is kívánok időnként ezt-azt, de annyira nem, hogy nekiálljak főzni. Inkább úgy, hogy akkor pl. másnap az lesz az ebéd. (juhtúrós krumplileves, pácolt csülök, ilyesmik). Vagy vendégváró desszert (citromos torta) :)
2011. nov. 21. 08:20
 9/18 anonim ***** válasza:

Olyan érdekes, kiből mit hoz ki a terhesség. Én olyan étvágytalan voltam-de mivel a vérnyomásom cukrom ingadozott, és ájulós voltam, figyeltem hogy egyek-igyak rendesen. De csak úgy leültem ettem mindegy mit, mindennek egyize volt. Szülés után meg, ha anyu nincs mellettem, még csak eszembe se jutott volna enni- pedig egyébként nem vagyok vékony, meg nem fogyózok, meg semmi ilyen (170 cm, 70kg) Bár sokat nem híztam a terhességek alatt. :) Inkább leerőltettem a falatokat.

:)

2011. nov. 21. 09:14
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
A lányommal mindenevő ill zabáló voltam. most a fiamal csak a csípős kínai levest kívánom de annyira hogy a múltkor a párom a Spar-ban volt és kérdezte hogy mit vegyen én meg nem mondtam hogy hozzon kínai kaját mert hát ugye spórolunk. Mire hazaért olyan rosszul lettem hogy le kellett feküdnöm és azóta ha megkívánom hozatok mert félek hogy bajom lesz. Egyébként hallottam olyat hogy valaki elvetélt mert nem kapta meg azt a kaját amit kívánt.
2011. nov. 21. 09:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!