Van még velem együtt más is, aki lassan bedepizik attól, hogy nem mer nekiállni fogyózni, de a baba sem jön még?
Szörnyen meghíztam az utóbbi pár hónapban,amikor gyúrtunk a babára. Közben 2x elvetéltem. Hamarosan újra próbálkozhatunk,de most iszonyúan szenvedek. Nem jönnek rám a nyári ruháim,tisztára igénytelennek érzem magam. Sajnos sosem voltam vékony,és fogyni csak úgy tudok,ha koplalok,futok,és brutálisan kínzom a testem,ezt pedig amíg nincs baba,nem szeretném,nehogy megszűnjön a peteérésem.
Más hogy dolgozza fel ezt,aki szintén babára vár és túlsúlyos?
Én is úgy voltam,hogy meghisztam és hiába probálkoztunk a babával.És elkezdtem tornázni és este 6 után nem ettem valamennyi lement nem sok de pont annyi kellett a szervezetemnek.Ennek köszönhetően itt van mellettem kisfiam.
Te is fogyózz egy kicsit,ne drasztikusan és akkor lehet nagyobb lesz az esély a babóra.
Sok sikert!
Akár én is kérdezhettem volna ezt kb mostanában :)
Már egy éve várunk a babára (akkor 62kg voltam). Sikerült, de elvetéltem és azóta hónapról hónapra mindig "terhes voltam". (persze nem!!!)
Így meg is híztam, hisz mozogni épp sosem mertem elkezdeni, mivel a drassztikusság híve vagyok én is.De most két hete elegem lett. (73kg voltam)
Elkezdtem számolni a kcal-t, amit soha nem tettem volna meg korábban és csak könnyű kajákat eszem, semmi hízlaló!!! Gyakran-keveset és sosem éhezem.
Éppen -2,5kg-nál járok.
Edzeni nem járok,mivel semmi időm nincs mostanában, viszont többet gyalogolok inkább hazafelé.
Ajánlom neked is, hogy találd meg az arany középutat!!! (Jah és nekem 5nap múlva kiderül, vajon most végre sikerült-e:D)
üdv.A.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!