Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van még velem együtt más is,...

Van még velem együtt más is, aki lassan bedepizik attól, hogy nem mer nekiállni fogyózni, de a baba sem jön még?

Figyelt kérdés

Szörnyen meghíztam az utóbbi pár hónapban,amikor gyúrtunk a babára. Közben 2x elvetéltem. Hamarosan újra próbálkozhatunk,de most iszonyúan szenvedek. Nem jönnek rám a nyári ruháim,tisztára igénytelennek érzem magam. Sajnos sosem voltam vékony,és fogyni csak úgy tudok,ha koplalok,futok,és brutálisan kínzom a testem,ezt pedig amíg nincs baba,nem szeretném,nehogy megszűnjön a peteérésem.

Más hogy dolgozza fel ezt,aki szintén babára vár és túlsúlyos?

2010. febr. 5. 13:18
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha ésszel tornázol, nem végkimerülésig, akkor nem fog megszűnni a peteérésed. Diétázni sem kell, de ha átalakítod az étrendedet, akkor is mennek le a kilók, és még jó hatással is lesz a szervezetedre. Nyugodtan állj neki mozogni, a depi rosszabb.
2010. febr. 5. 13:26
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Első vagyok, kimaradt, hogy lemennek így is a kilók, csak sokkal lassabban, nem látványosan, mint a koplalással. Legyél következetes, és minden nap mozogj. Én szobabicikliztem minimálisat, napi 10 percet, közben összejött a baba, és folytattam addig, amíg a hasamtól már nem fértem oda. És mire szülni mentem, ugyanannyi voltam, mint mielőtt terhes lettem, tehát egy év kellett, de lett eredmény. Kitartás!
2010. febr. 5. 13:28
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Én is úgy voltam,hogy meghisztam és hiába probálkoztunk a babával.És elkezdtem tornázni és este 6 után nem ettem valamennyi lement nem sok de pont annyi kellett a szervezetemnek.Ennek köszönhetően itt van mellettem kisfiam.

Te is fogyózz egy kicsit,ne drasztikusan és akkor lehet nagyobb lesz az esély a babóra.

Sok sikert!

2010. febr. 5. 13:59
 4/6 anonim ***** válasza:

Akár én is kérdezhettem volna ezt kb mostanában :)

Már egy éve várunk a babára (akkor 62kg voltam). Sikerült, de elvetéltem és azóta hónapról hónapra mindig "terhes voltam". (persze nem!!!)

Így meg is híztam, hisz mozogni épp sosem mertem elkezdeni, mivel a drassztikusság híve vagyok én is.De most két hete elegem lett. (73kg voltam)

Elkezdtem számolni a kcal-t, amit soha nem tettem volna meg korábban és csak könnyű kajákat eszem, semmi hízlaló!!! Gyakran-keveset és sosem éhezem.

Éppen -2,5kg-nál járok.

Edzeni nem járok,mivel semmi időm nincs mostanában, viszont többet gyalogolok inkább hazafelé.

Ajánlom neked is, hogy találd meg az arany középutat!!! (Jah és nekem 5nap múlva kiderül, vajon most végre sikerült-e:D)

üdv.A.

2010. febr. 5. 19:14
 5/6 anonim ***** válasza:
Nálam is hasonló a helyzet. Bár én vetélés után fogytam, mert az idegeim készre mentek.Egyébként ugyanazokkal az adatokkal élek én is. És én is utálom már magam, azt mondtam, ha most nem jött össze, akkor fogyókúra. A káposztás segített eddig a leginkább, attól 10 nap alatt 20 kilót fogytam (na nem a levestől, hanem attól, hogy a leves a hűtőben volt és a 2.nap már a szagától is rosszul voltam), és 3 év után jöttek csak vissza a kilók, abban pedig még egy terhesség is volt. Most azt hiszem a kalóriaszámlálós-teszekveszek-gyalogolok verziót próbálom ki.
2010. febr. 5. 22:34
 6/6 anonim ***** válasza:
Mi 17 hónapja próbálkozunk én is sokat híztam, de most elkezdtem fogyózni, csak nem drasztikusan, nem éhezem, csak nem fehér kenyeret eszem, hanem teljes kiörlésűt, barna rizs, teljes kiörlésű lisztből készült tészta és sok gyümölcs, saláta, csirkehús, és elkezdtem tornáztni. Azt hiszem, hogy ez nem árthat meg akkor sem, ha terhes leszek menet közben és folytatni is szeretném, ha terhes leszek, persze a torna helyett inkább sétálni fogok. Azt hiszem, hogy ez sokkal kevésbé ártalmas lehet a babára, vagy a terhességre, mint a zabálás (mert amúgy én nagy zabagép vagyok, nem véletlenül híztam el), meg a mozgásszegény életmód. Szóval röviden, szerintem vágj bele, de csak mértékkel! Sok sikert! Ja, és már 4 kilót fogytam!
2010. febr. 6. 13:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!