21 hetes terhes vagyok, itt ülök az üzletben egyedül ( munkahely), és rosszullétek törnek rám. Mit csináljak?
Én is kb. így érzem magam most, csak szerencsére még nem fáj a fejem. Szerintem a melegfront teszi. Ülj, amennyit tudsz. Nekem fejfájás ellen jót tesz, ha masszírozom a fejemet. Tudom, elég furán hangzik, de tényleg segít.
26 hetes kismama
Nem szabad sokáig szenvedni a fejfájással mert az már a babának is rossz. Panadolt vegyél be de először csak felet.
Az Algopiryn-ről megoszlanak a vélemények. Van olyan orvos aki ajánlja van amelyik meg nem. A papírján egyébként az áll hogy terhesek és szoptató kismamák nem szedhetik!
Én is szenvedek ma a rosszulléttől. Jön az eső meg a hideg.
Üdv: 23 hetes kismami
mindenkinek köszönöm az aggódást és a tanácsokat.
a párom hozott ebédet, de nem akartam enni, mert féltem, hogy úgyis hányni fogok.de belémtömte :)
már tényleg jobban vagyok, a baba is érzi mert végre mozgolódik /egésznap nem hallatott magáról, pedig szokott/a fejfájás tényleg biztos az időtől van, nemsokára mehetek haza és próbálok majd aludni egy kicsit.
boldog babavárást mindenkinek és kellemes húsvéti ünnepeket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!