Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A kutyám kibírná egyedül fél...

A kutyám kibírná egyedül fél 7től este 7ig? (új munkahely miatt)

Figyelt kérdés
2010. dec. 22. 20:51
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Kibirni kibírnak nem gyolyóznak be csak majd lásd a károkat mert a kutya szereti elfoglalni magyát ha hosszab ideig nincsenek vele.
2010. dec. 22. 21:01
 2/13 anonim ***** válasza:
lakásban?mert ha igen akkor az nagyon durva lenne ha hagynád bezárva egyedül 12 órán keresztül.ugye nem gondolod komolyan?ha pedig kertben akkor vészesen de valahogy kibírná persze étellel és vízzel.
2010. dec. 22. 21:04
 3/13 anonim ***** válasza:
Ha border collie-d van, az biztosan át fogja a lakást rendezni mire hazaérkezel.
2010. dec. 22. 21:08
 4/13 A kérdező kommentje:
Francia bulldog. Amúgy nem szeret kint lenni. Szívesebben pihen a lakásban. De mit tudok csinálni? Valamiből meg kell élnem.
2010. dec. 22. 21:10
 5/13 anonim ***** válasza:
Nem viheted be? Néhány munkahelyen, ha a főnöknek is van kutyája, be lehet vinni, de csak bizonyos keretek közt, normálisabb poszt után.
2010. dec. 22. 21:11
 6/13 anonim ***** válasza:
Szerintem inkább kibír 12 órát egyedül, mintsem, hogy éhezzen. Vagyis éhezzetek... Szóval ő is jobban jár, ha neked van munkád és van mit enni.
2010. dec. 22. 22:44
 7/13 anonim ***** válasza:
Kemény szitu. Én hasonló miatt nem vállaltam még kutyát. Örülni biztos, hogy nem fog neki, hogy nem lát egy fél napon keresztül, de ha amúgy is a pihenősebb fajta, és hagysz neki pár játékot, meg cipőt (:D) akkor esélyes h ellesz maradandó károsodások nélkül. De akkor mikor hazaérsz nagyon sokat és intenzíven kell foglalkozni vele (hosszú hosszú séta, és sok játék, hogy lefáradjon). Pisi kaki dolog megoldása még az érdekes szerintem, nap közben
2010. dec. 22. 23:30
 8/13 anonim ***** válasza:
12 óra az nagyon sok, vannak szükségletei...lehet kibírja és pl. visszatartja a vizeletét de így szépen lassan tönkremegy a veséje-megbízható ismerős vagy profi kutyasétáltató segíthet
2010. dec. 23. 00:17
 9/13 anonim ***** válasza:
nincs valaki, aki levinné délben ? nálunk ez volt rendszeresítve, a szomszéd kislány is bevállalta suli után, hogy 300 ft-ért sétál vele egy órát...
2010. dec. 23. 01:22
 10/13 anonim ***** válasza:

Ha hagysz neki egy kis átmeneti időt akkor ki fogja bírni...

Én itthon vagyok egész nap (panel) a kutyával kettesben és alapból leviszem reggel fél 7 körül meg este 6-tól. (Ezen kivül akkor szoktunk sétálni ha: 1- nekem kell a könyéken menni valahova, 2- Ő jelez). És köszöni jól elvan, most pl: mögöttem fekszik/ alszik...

2010. dec. 23. 11:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!