Szerintetek nekem való egy husky? 7-2-ig egyedül lenne mert suliban lennék minden oltást megkapna állatorvoshoz vinném csak szaporítótól de csak akkor ha szép helyen van nem egy putriban a kerítés 180cm. Napi minimum 1óra 3-szor futás vagy sétálás.
Nem!!
Egy husky még akkor is szökős, ha sokkal nagyobb kertben van és mozoghat rendesen.
26 nm az már majdnem olyan, mintha kennelbe lenne zárva.
Ráadásul azt tudod, hogy a huskyk ugatás helyett inkább vonyítanak?
Ezt nem tudom, a szomszédaitok mennyire tolerálnák, mivel szerintem sokszor vonyítana unalmában szegény.
Inkább válassz más fajtát.
Ehhez már nem sokat kell hozzátenned, hogy rendes, megbízható helyről tudjál venni. Ha azt vesszük, hogy a havi tartási költsége 5-10 ezer forint az első évben, akkor nincs fél év, mire összerakod azt a pénzt. Leghamarabb úgyis csak december közepén lesz alom olyan kennelben, amit nyugodt szívvel tudok ajánlani, vagyis kb. február közepe-vége, mire elvihetők lesznek:
A futópad árát költsd a kutyára. Inkább majd egy biciklit vegyél és a megfelelő korban (kb. 1 éves kor körül) kezdj el vele bringázni. A rendes tenyésztőtől származó törzskönyves kicsi előnye, hogy később akár nemzetközi versenyeken is tudsz majd vele bikejöringben esetleg canicrossban indulni.
Infók:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!