Közös vajúdó szoba- mik a tapasztalatok?
Budapesten a 2.sz. Szülészeti Klinikán szeretnék majd szülni, ahol úgy tudom, közös vajúdó van. Kicsit megrémisztett, amikor meghallottam, nehezen tudom elképzelni, hogy egy ilyen intim és fájdalommal teli eseményt "megosszak" a férjemen kívül másokkal.
Ha bárki van, akinek van tapasztalata az ilyen vajúdókról, kérem írja meg, hogy milyen volt. Köszönöm előre is!
Ezt azért ne úgy képzeld el mint a egy várót ahol egymás hegyén hátán vannak az emberek. A közös vajudóban egy nagy teremben van több ágy és általában paravánnal vannak elválasztva az ágyak. Inkább az a kellemetlen ha olyan kismama vajudik akinek egetrengető sikoltozásától visszhangzik a szülészet, na az rosszabb mindennél.
Ahol én szültem ott két vajudóágy volt egy szobában paravánnal, de akkor éppen csak én szültem egyedül.
SOTE II
Nincs paraván (ill. én nem láttam elhúzva egyet sem fél nap alatt).
Nem gáz, kivéve, ha kifogsz egy olyan nőt, mint én. Mellettem üvöltött az orvossal, h szedjék már ki belőle a gyereket azonnal, mert neki FÁÁJ! Üvöltött, visított, hisztizett. Szerencsére gyorsan elvitték.
Amúgy nem rossz a vajúdó, mki csendben van, halkan beszélget a párjával, v csendesen nyögdécsel.
Mi egymás CTG-it kommentáltuk. :) (sajátodat nem látod)
Ami nem tetszett, az a nyitott ajtó, mert a szülőszobákból néha behallatszott a kiabálás, az nagyon lelombozó; meg a sivár, üres falak.
Szia!
Közös vajúdószoba-rossz tapasztalat.A különálló-szuper!Volt részem mind a kettőben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!