Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a módszerről?

Figyelt kérdés
Mivel nem lehet minden héten UH-ra járni hogy biztosan minden rendben van-e csinált már valaki olyat hogy tesztelt minden héten hogy biztos legyen benne hogy a baba él(HCG szint)ellenőrzése?!Mi a vélemény?
2009. máj. 9. 18:29
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Szia! szerintem ennek nincs értelme, mert a baba hogyha elhal, a szervezetben még kimutatható a hcg szint. de nyugi, a baba él:)
2009. máj. 9. 18:34
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

A baj az,h a HCG szint (egy ideig)még az után is magas marad,ha a baba már nem él...

Sztem ne csináld,ez neked és a babának sem jó(ha te nyugtalan,ideges vagy azt ő is érzi)Élvezd a terhességedet!Jó babavárást!

2009. máj. 9. 18:35
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Szia, hát ennek nem sok értelme van, ugyanis vetélés után is kimutatható egy ideig a HCG a vizeletben, így teljesen fals eredményt ad.
2009. máj. 9. 18:37
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszi a megnyugtatást,nagyon parázok hogy nehogy valami baj legyen!8 hetes kismama vagyok,7 hetesen már látták a picit és a szívecskéje is pulzált:-)Csak annyi rosszat hallottam..
2009. máj. 9. 18:37
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Szeritnem próbálj kicsit lazítni. űNe pánikolj folyton azon, hoyy minden rendben van-e. A terhességek igen jelentős többsége problémamentesen zajlik.

Ha téged megnyugtat, tesztelj minden héten. De az, hogy ott van még a baba és él, még nem jelenti azt, hogy tényleg minden rendben van viszont. (Ezzel az utolsó mondattal azt hiszem nem segítettelek)

A lényeg, hogy pozitívan, félelmek nélkül állj a terhességedhez.

34 hetes kismama akinek 2x volt UH-ja, és nem is lesz több.

2009. máj. 9. 18:38
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

szia!

Tényleg lazíts egy kicsit:)) Ha elkezd mozogni , akkor Te is megnyugszol, hogy "van",Odabent nagyon jó neki, vannak sajnos negatív példák, de hiszem , hogy a természet, amit csak tud "megtesz" a babáért. Később, ha nagyon "izgulsz" még mindig , akkor van ilyen babaszívhang- hallgató. Sok kismama használja. Bár szerintem felesleges, nem ítélem el, én is majrés szoktam lenni néhány dologban.

37 hetes kismami

2009. máj. 9. 20:37
 7/7 anonim ***** válasza:

Szia kismami!Eddig azt hittem csak én csinálom ezt:)

Nekem már sajnos volt egy spontán vetélésem, és a két pozitív teszt után 5 nappal jött az erős vérzés, ekkor csináltam mégegy tesztet de akkor már negatív lett.Úgy dolgoztam fel, hogy biztosan beteg lett volna és a természet csak tette a dolgát.Szóval megértelek, de valóban nagyon fontos, hogy megőrizd a nyugalmadat és derűs legyen a babavárás.Ha te attól biztonságban érzed magad, akkor tesztelj, majd ha elkezd mozogni, akkor meg fogsz nyugodni szerintem.Jó egészséget kívánok.6 hetes mami.

2009. máj. 9. 22:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!