Mi a véleményetek erről a módszerről?
A baj az,h a HCG szint (egy ideig)még az után is magas marad,ha a baba már nem él...
Sztem ne csináld,ez neked és a babának sem jó(ha te nyugtalan,ideges vagy azt ő is érzi)Élvezd a terhességedet!Jó babavárást!
Szeritnem próbálj kicsit lazítni. űNe pánikolj folyton azon, hoyy minden rendben van-e. A terhességek igen jelentős többsége problémamentesen zajlik.
Ha téged megnyugtat, tesztelj minden héten. De az, hogy ott van még a baba és él, még nem jelenti azt, hogy tényleg minden rendben van viszont. (Ezzel az utolsó mondattal azt hiszem nem segítettelek)
A lényeg, hogy pozitívan, félelmek nélkül állj a terhességedhez.
34 hetes kismama akinek 2x volt UH-ja, és nem is lesz több.
szia!
Tényleg lazíts egy kicsit:)) Ha elkezd mozogni , akkor Te is megnyugszol, hogy "van",Odabent nagyon jó neki, vannak sajnos negatív példák, de hiszem , hogy a természet, amit csak tud "megtesz" a babáért. Később, ha nagyon "izgulsz" még mindig , akkor van ilyen babaszívhang- hallgató. Sok kismama használja. Bár szerintem felesleges, nem ítélem el, én is majrés szoktam lenni néhány dologban.
37 hetes kismami
Szia kismami!Eddig azt hittem csak én csinálom ezt:)
Nekem már sajnos volt egy spontán vetélésem, és a két pozitív teszt után 5 nappal jött az erős vérzés, ekkor csináltam mégegy tesztet de akkor már negatív lett.Úgy dolgoztam fel, hogy biztosan beteg lett volna és a természet csak tette a dolgát.Szóval megértelek, de valóban nagyon fontos, hogy megőrizd a nyugalmadat és derűs legyen a babavárás.Ha te attól biztonságban érzed magad, akkor tesztelj, majd ha elkezd mozogni, akkor meg fogsz nyugodni szerintem.Jó egészséget kívánok.6 hetes mami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!