Csajszik! Egy probát megér! Teherbe esés 25 év után? ! Hallottatok erről a módszerről?
Ne aggódj, az én nagymamám 55 évesen szülte apukám öccsét, és egészséges, sportos. Igazi s**gfej ugyan, de arról nem a nagyim tehet :)
Én hallottam már az Aviváról, de még nem igazán néztem utána, mi is az.
Gratulálok anyukádnak nagyon!!! Biztosan felfoghatatlanul boldog!
Az én anyukám is 46 évesen szült engem, de ennek már 25 éve. Ő is végig kórházban volt, de azt mondja, megérte. :)
Rendben lesz minden, támogatják a terhességét a korára való tekintettel, a szükséges vizsgálatokat is elvégzik, nem lesz baj, hidd el!
Én úgy döntöttem, megveszem a könyvet, mert felénk nincs oktatás, amire járhatnék, de pozitív tapasztalatokat olvastam azoktól is, akik csak könyből sajátították el a tornát.
www.avivamodszer.hu
Anyunál semmi gond nem volt velem, csak normális, bármelyik terhességben előforduló dolgok voltak. Barnázott egy hangyányit a terhesség elején, erre kapott gyógyert, és ekkor fektették be kórházba. Aztán lent tapadt a méhlepény, valami ilyesmi volt, ez eleve szexmentes életet, és óvatosságot kívánt, meg nem fordultam be, szóval, ha lehetett volna sem szülhetett volna meg engem természetes úton, csak császárral, de ez a kor miatt egyértelmű volt már az elején.
Ez egyik sem extra dolog, a kórházi fekvés igazából a folyamatos megfigyelésre volt jó.
Anyu csak feküdt, tömte magába acseresznyét, a szőlőt, meg az almát, kötögetett sok kis édes dolgot, meg persze honvágyas volt, de ez elkerülhetetlen. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!