Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Aki átesett egy abortuszon...

Aki átesett egy abortuszon annak mennyi esélye van hogy gyereket várhat/szülhet valaha is?

Figyelt kérdés
csak kiváncsiságból kérdezem
2011. nov. 13. 19:14
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
22évesen voltam abortuszon,majd 26 évesen elsőre sikerült teherbe esnem.Pénteken közölte az orvos,hogy ikrek:)11hkm
2011. nov. 14. 05:54
 12/18 anonim ***** válasza:
50%
Én lebeszélnélek a tablettáról ha lehet. Ausztriában valóban történik ezzel megszakítás, de ugyanúgy bent kell maradni a kórházban az az egy napot, mert azért tudod az is vetélés, szóval vérzel, meg minden és statisztikailag sajnos nagy az esélye, hogy utána nem ürül ki teljesen a méhed és akkor még egy tisztító kaparást végeznek, szóval lehet, hogy a műtéti részt így sem úszod meg. Mint minden műtétnek ennek is van kockázata, de nem nagy... Egy jó orvos mellett biztonságban vagy és vigyáz majd rád, hogy lehessen majd babád. Természetesen a te döntésed ismerek olyanokat, akik a tablettás módszert választották, de akkor viszont tényleg egy osztrák kórházat választanék, mert ez az internetről beszerzem, otthon beveszem dolog nagyon kockázatos. Sokkal kockázatosabb, mint maga a műtét, amit egy hozzáértő orvos végez, úgyhogy vigyázz magadra és sok erőt!
2011. dec. 3. 14:02
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is volt abortuszom, ma 3 gyerekes anyuka vagyok. Ma már nem kaparják szét a méhfalat, hanem vákumos módszerrel végzik el a műtétet, gyakorlatilag pár nap és már nem is vérzik az ember, és elég kicsi az esélye, hogy utána nem tudsz teherbe esni.
2011. dec. 12. 15:20
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Úgy van ahogy az utolsó válaszoló írta!!Pontosan úgy van!!!Nem is értem sokan miért "kaparásnak"hívják most is!
2011. dec. 12. 15:27
 15/18 anonim ***** válasza:
Igen, így van és minél korábbi stádiumban el tudsz menni, annál kevésbé kockázatos!
2011. dec. 12. 18:26
 16/18 anonim ***** válasza:
Már régi kérdés, de azért írom. Nekem tegnap volt abortuszom 22éves vagyok, de már szültem 5hónapja. Egy szobatársam volt és Neki az volt a 17. abortusza és 27 éves.
2012. jan. 18. 09:10
 17/18 anonim ***** válasza:
17.??? Hát nekem egy volt, de azt sem hevertem ki...
2012. jan. 18. 22:21
 18/18 anonim ***** válasza:

Már ez nagyon régi kérdés de a saját történetem is megosztom. 18 évesen volt abortuszom, most vagyok 20 éves és még én sem heverten ku, pedig már 2,5 éve volt. Az akkori szobatársam volt 16 éves és neki a 2. Abortusza volt. Mára ő anya lett mert ismét teherbe esett.

Ja és nálam mikor helyezték fel a tágítót elvéreztem és mikor felkeltem szédültem. Műtét után az orvos hót fehér, elsápadt fejjel mondta hogy minden rendben volt. Azóta félek, hogy soha többé nem lehetek egy gyönyörű, édes kisgyerek édesanyja :/

2018. aug. 4. 08:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!