Azt hallottam, hogy ne simogassák a hasuk terhesek, mert azt nem szeretik a babák. Igaz ez?
szerintem ez nem igaz, vagy minden babánál más.nekem ha nagyon mocorog, vagy kidugja valamijét mindig megsimogatom.
boldog babavárást
Az én kis békám kérni szokta,hogy simizzem meg:)Kidugja a kis fenekét a köldököm mellett,és csak akkor hajlandó behúzni,ha már megsimogattam.Meg meg is nyugszik tőle.Pl ha fél,a fúrót kifejezetten utálja,akkor tényleg csak egy kis simi nyugtatja meg.
A körkörös vérbőséges simit is nevetségesnek tartom...ennyi erővel egy meleg(nem forró)fürdő is megindítja a szülést,vagy vetélést okoz.
Annak a válaszolónak, aki hülyeségnek tartja, hogy a körkörös simi beindíthatja a szülést. Nem a saját agyszüleményem, hanem védőnők és orvosok véleménye, úgyhogy nem hülyeség. És a forró fürdőt sem javasolják, ha már itt tartunk! Nézz utána több helyen, mielőtt véleményt nyilvánítasz!
A kérdezőnek pedig: persze ne úgy értsd, hogy nem lehet simogatni a pocakot, én is simizem, csak a folyamatos egyirányban való körkörös simogatást nem javasolt!
Teljesen egyetértek az előttem szólóval! Aki em elég felvilágosult, az ne adjon tanácsot másoknak, hogy mi a helyes és mi nem vagy előbb nézzen utána.
Én most voltam dokinál a héten és direkt rákérdeztem erre. Azt mondta, hogy körkörösen és sokáig nem szabad simogatni mert méhösszehúzódásokat okoz, ami nem jó. A szülést pedig a terhesség vége felé szokták (lehet) vele beindítani!
Úgy hogy EZ NEM HÜLYESÉG!!!!!
És attól, hogy valaki még nem hallott valamiről, az nem bitos, hogy nincs is úgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!