Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogy gondoljátok, szülni...

Hogy gondoljátok, szülni mentővel, autóval vagy taxival fogtok menni?

Figyelt kérdés
2009. máj. 9. 11:15
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
án jön. Szóval nem olyan gyorsan zajlanak az események mint azt sokan gondoljuk. Persze ez csak átlag, néha van akinek gyorsabban megy a dolog.
2009. máj. 9. 18:58
 12/16 anonim ***** válasza:

Bocs. Nem tudom, miért lett 2 részlete az üzimnek.

És nem 12-28 óra, hanem 12-18 óra. nem mindegy. :-)

2009. máj. 9. 19:01
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom,hogy ki mivel akar menni,de engem azért megijesztett a MÁV korházban a szülésfelkészités,azt mondták,ha elfolyik a magzatviz nincs utána hajmosás meg fürdés,meg készülődés,hanem rögtön mentővel kell a korházba menni aho szülni fogsz,ha a korháznak benne van a pecsétje a kiskönyvedben,hogy eddig ott láttak el,köteleek oda vinni akár vidékről is!
2009. máj. 9. 19:02
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
18-31-es vagyok! Köszi a megnyugtatást:)) tudom én hogy nem 10 perc a szülés, bár annyi lenne! Könnyű szülést mindenkinek!
2009. máj. 9. 19:30
 15/16 anonim ***** válasza:

Szia!

Én koraszüléssel voltam veszélyeztetve, és mivel nem volt autónk, így a mentőt hívtuk volna.

Lejárt a terminusom, így a doki befektetett a kórházba. Anyukámat hívtuk el 100 km-ről, hogy vigyen be a kórházba :)

Ennyit a koraszülésről:) túlhordtam a babát:)

2009. máj. 10. 12:33
 16/16 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat ! Én 31 hetes vagyok, remélem összejön majd vmelyik családtag autója :)
2009. máj. 11. 10:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!