Hogy gondoljátok, szülni mentővel, autóval vagy taxival fogtok menni?
Figyelt kérdés
2009. máj. 9. 11:15
1/16 anonim válasza:
Hát mivel én fiatal vagyok és nincsen kocsim....ezért sztem mentővel,vagy ha apukám bevisz akkor kocsival:)
2/16 anonim válasza:
Csakis családtaggal, autóval. Taxis nem hiszem, hogy örülne a fuvarnak, a mentősök meg vadidegenek...
5/16 anonim válasza:
Én Pesten Főtaxival mentem, mivel párom dolgozott, elvittek minden probléma nélkül (ráadásul 2x is, mivel az első csak riasztás volt..).
6/16 anonim válasza:
Én azon gondolkoztam, hogy ha a párom nem lesz itt valami oknál fogva, hogy bevigyen, akkor mentőt hívok inkább,mint taxit. Messze lakunk nagyon a kórháztól, falun, nagyon drága lenne a taxi.
De ha jobban érzem majd magam, az sem kizárt, hogy bevezetek (van kocsink). nem 1x hallottam, hogy a vajúdó kismama vezetett. Majd látom, hogy érzem magam.
7/16 anonim válasza:
Most épp nincs kocsink.Taxi sokba van, de még nem kizárt.A mentőtől félek, nehogy másik kórházba vigyenek, csak mert közelebb van.
Így még nem döntöttem el, de lehet hogy megkérem a szomszédunkat.Majd akkor kiderül.
33 hetes
8/16 anonim válasza:
Most készülünk falura költözni, autónk nincs, úgyhogy mindenképp mentővel.
9/16 anonim válasza:
Remélem a párom elérhető közelségben lesz, de nem fordulhat elő olyan helyzet hogy 10 percen belül ne legyen ott értem. Én abban bizakodok, hogy reggel fog elindulni a szülés, vagy hajnalban, és akkor együtt vagyunk még otthon. De amúgy kocsival!Üdv: 36 hetes kismama
10/16 anonim válasza:
Az utolsónak üzenem (bocs, hogy itt, de nincs privije) hogy ne aggódjon, azért nem olyan gyorsan megy ez az egész, mint ahogy sokszor rémsztorikból, filmekből látjuk, hogy félúton, kocsiban, itt-ott szülnek az emberek mert nem értek időben oda. Ha a férjed nem ér oda 10 perc alatt, akkor se ijedj meg. Nyugodtan zuhanyozz le, készülődj, stb. A szülés első fázisa főleg első gyereknél átlag 12-28 óra. A kitolási szakasz még csak ez ut
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!