Milyen teát ihatok terhesség alatt és melyik az amit kerülnöm kell? 11 hetes vagyok.
Figyelt kérdés
2009. máj. 9. 08:21
1/8 anonim válasza:
Szia. Én a Millford-ot imádom, csak gyümölcs, semmi több és isteni az íze!
2/8 A kérdező kommentje:
köszi!
Tudsz róla, hogy vannak olyan fajták (pl fekete tea, zöld tea) vagy akármi, amit tiltott inni valami összetető miatt? Tegnap óta kicsit folyik az orrom és reggel fáj a torkom, félek nehogy beteg legyek. Már próbálok felkészülni, hogy mivel tudom majd kikurálni magam....
2009. máj. 9. 10:05
3/8 anonim válasza:
Szia ha meg leszel fázva igyál csipkebogyó teát hibiszkusszal nagyon fincsi és az jó meghülésre.
4/8 A kérdező kommentje:
oké, köszi:)
2009. máj. 9. 10:12
5/8 anonim válasza:
Elvileg feketeteát nem szabad inni, persze egy bögrével azt is lehet, és gyógynövényteákat sem szabad. A csipkebogyó tényleg jó vagy valami gyümis tea, sok mézzel! Egyél rengeteg c-vitamint, legalább 1000g-ot és sok gyümölcsöt! Nekem még a homeopátiás oscillococcinum vált be, azt lehet szedni és nagyon jó megfázásra, influenzára!
Jobbulást ha netán megfáznál!
Első voltam :)
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsokat mindenkinek!:)
2009. máj. 9. 10:23
7/8 anonim válasza:
A megfázásra a legjobb talán a hársfa tea mézzel, a terhesség megtartásában és a méh erősítésében pedig a palástfű tea segít. Csak vigyázz, mert székrekedésed lehet tőle, max. napi két csészével szabad inni! Üdv: 7 hetes :)
8/8 A kérdező kommentje:
köszi, ezeket is felírtam:)
2009. máj. 10. 18:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!