Nektek hogy tetszik? Vagy melyik tetszik? Névválasztás.
A nevünk Hunor, és Zalán, a vezetéknév pedig a Kovács.
Tehát:1; Kovács Hunor
2; Kovács Zalán
3; vagy Kovács Hunor Zalán
Kinek mi tetszik, és miért?
Sztem Kovács Hunor
a KH-t könnyebb, kördülékenyebb kimondani, mint a CS és Z betűt egymás után a KZ választásnál.
Én a Hunorra szavazok.
:)
Egyébként mindkettő jó név. :)
Nekem is van egy Hunor fiam! :)
Aranyos a Huni becézése is, de a Hunor is szépen hangzik kimondva. Nálunk mindenki dicséri a nevét, hogy szép és illik rá- senki más Hunor nincs az oviban csak ő.
És anyós mehet a sunyiba!!!
Plusz, ha TE úgy érzed, hogy Hunor baba lakik a hasadban, akkor a kérdés már eldőlt szerintem! :) A szívedre, anyai megérzéseidre hallgass, ne anyósra meg másra. :)
Egyébként anyósod is imádni fogja Hunornak és egyszer sem fog eszébe jutni, hogy bármivel csúfolja ha majd idenkint lesz a pici fiatok.
Én kisfiam Örs. Nálunk is ez volt a helyzet- mindenki fujjogott, hogy milyen név már ez, amióta megszületett mindenkinek nagyon tetszik az Örs név!! :) Egyébként ő is egy igazi Örs baba- nem tudnám máshogy hívni. :)
Kellemes babavárást és Jó Hunorkázást ha megszületik!
Köszönöm szépen, nagyon aranyos vagy:)
És jól esik az is, hogy nem csak én látom így, hogy vannak olyan nevek, amiket ha kigondolsz, majd ránézel a csemetédre, akkor el sem tudnád képzelni hogy máshogy hívják:)
Második vagyok szerintem a Hunort nem kell becézni úgy jó ahogy van,csúfolni meg nem lehet mert a Hun-ból ered annak egyik kicsinyítő képzője és ha anyósodnak megemlíted a csodaszarvas mondáját akkor rá jön hogy nem csúfolandó név,ha becézni akarja hívja,kincsemnek,kis unokámnak, nagyi szeme fényének,vagy ahogy neki tetszik de én nem vagyok híve a Hunorkázásnak meg Hunnikázásnak,főleg egy fiú gyereknél,de a Hunor-baba még belefér :).
A párom István és senki nem becézi kivéve anyukája és én hívjuk néha Istinek de mindenki Istvánnak hívja.
A két név meg szerintem nem hosszú és így felnőtt korába választhat hogy melyik tetszik neki jobban.
kedves kérdező!
Benn van kérdésedben:NEKTEK, HOGY TETSZIK?
Erre írtam, hogy nem tetssik, de ha neked, úgy tetszik, akkor azt írom: sehogy
A Hunor szörnyű, Zalán határesete, nem vagyok a "mindenáronadjunkmagyenevetagyereknek" divat követője.
Bár vannak ennél borszazóbb ősmagyar nevek is, de akkor semadnám egyiket sem a gyerekemnek
első voltam
Nekem van a Hunor fiam, és ő bizony sokszor volt Huni, Hunorka, és még ezeregy beceneve volt a Drága, Kincsem, Édesem, stb-n át minden volt. NEm is tudok olyan kisbabás ismerőst, aki nem becézte agyon a KISBABÁJÁT. Ezt azért hangsúlyozom ki, mert mivel már a mi Hunorunk is elmult 3éves, már egyre inkább csak Hunor mindenkinek mint Huni.
Kamasz korában sem fogom már biztos Hunorkázni, de picikének az volt! :)
Ettől még nem lesz semmi lelki baja szerintem.
Szóval Kedves Kérdező, hajrá nektek is a kis Hunor babához! :)
Egyébként nekem azért is tetszik a Hunor név, mert kicsinek-nagynak gyereknek-öregnek szépen hangzik, jól áll. Bár a Zalán is ilyen lenne! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!