Nektek hogy tetszik? Vagy melyik tetszik? Névválasztás.
A nevünk Hunor, és Zalán, a vezetéknév pedig a Kovács.
Tehát:1; Kovács Hunor
2; Kovács Zalán
3; vagy Kovács Hunor Zalán
Kinek mi tetszik, és miért?
Zalán és Hunor sem tetszik. együtt meg főleg nem:-((
Áron, Kristóf, Olivér, Barnabás
Nekem nagyon tetszik mindkettő bár a Zalán jobban,ha kisfiunk lenne Ő Zalán István lenne de mivel kislány lesz Emese Anna lesz bár a Kincsőn is sokat gondolkoztunk.
Szerintem mindkettőt,és azért mert magyar nevek.
üdv 38hkm
Kedves első!
A kérdés nem az volt, hogy neked melyik tetszik, hanem hogy ezek a kombinációk közül én melyiket válasszam.
Ha neked speciel nem tetszenek ezek a nevek, az nem baj, csak kérlek a kérdésre válaszolj!
Kedves 2.
Köszönöm a válaszod!
Szia!
Nekem az első tetszik (Kovács Hunor).Talán mert a Zalán nem áll olyan közel hozzám, de nekem valahogy jobban tetszik a hangzása. A kettő együtt nekem túl hosszúnak tűnik, bár én is 2 keresztnevet szeretnék adni a gyermekünknek.
Én annyira nem ragaszkodom a 2 keresztnévhez, sőt a párom sem.
Szerintem is egy kicsit hosszadalmas így a név.
Csak kíváncsi voltam, kinek mi tetszik, ez is egy opció.
Szia!
Nekem mindkettő név tetszik, a Hunor talán egy picit jobban.
Én is magyar név párti vagyok, (a gyermekeimnek is magyar neve van), viszont 2 magyar nevet nem adnék, szerintem elrontják egymást. (nem tudom másképpen megfogalmazni, a lényeg, hogy nem illenek össze)
Aranyosak vagytok:)
És annak is nagyon örülök, hogy őszintén kifejtitek a véleményeteket.
Nekem amúgy a Kovács Hunor tetszik jobban.
Akárhányszor látom a kisfiamat uh-n, mindig arra gondolok, hogy : jajj de aranyos ez a Hunor baba!!és nem arra, hogy Zalán baba...
A kérdést egyébként azért tettem fel, mert anyósnak nagyon nem tetszik a Hunor, sőt, azt mondta, hogy nagyon csúnya név, és ki fogják cikizni majd érte a suliban, meg egyénként sem becézhető, és hogy akkor majd ő hogy fogja becézgetni???!!!!!
Nekem ez nagyon rosszul esett, és arra voltam kíváncsi, hogy most én is egy elfogult szülő leszek, aki ezt a nevet aggatja a kisfiára, vagy ez egy szép, és jól csengő név, és anyós mehet a sunyiba??
Bár nekem sem tetszik egyik sem, de szerintem a másodikat válasszátok!
A két keresztnév nagyon "egykaptafa", szerintem nem szép együtt használni.
A Zalán pedig jobban megy a vezetéknévhez, mint a Hunor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!