Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Minden kismama megy 4d-re?

Minden kismama megy 4d-re?

Figyelt kérdés

Vagy csak én vagyok az egyetlen aki nem. Nem tudom meg magyarázni, hogy miért nem, de én majd akkor akarom látni mikor megyszületik. Annyi olyat hallottam, hogy csunyának látta a babáját.

22 hetes kismami.

2011. nov. 10. 17:23
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Én sem voltam. Akkor szeretném látni amikor már kint van. A másik okom pedig az ára, azt inkább majd a babára költöm :)

36+5 hkm

2011. nov. 10. 20:32
 12/15 anonim ***** válasza:
22%

Semmi pénzért nem mentem volna.

Így is alig tudtuk leplezni az undort, ha odanyomtak egy ilyen képet az orrunk alá.

2011. nov. 10. 22:05
 13/15 anonim ***** válasza:
Én megyek 4D re és már alig várom. Az első babával nem voltam, most a másodikkal kipróbálom. Babakocsink és gyerek cuccunk van, így erre költöm a pénzt.
2011. nov. 11. 13:15
 14/15 anonim ***** válasza:
Szia! Nem mentem 4D-re, mivel a felvételről készült CD-ért 10.000,- forintot kértek. Anélkül meg semmi értelme nem lett volna. Ezt a pénzt inkább a kiságyra és a matracra költöttük (akkor volt az egyik bútoráruházban a 10,- forintos kiságykeret akció + akciósan vettünk kókuszmatracot 11.990,- forint helyett 7.990,- forintért. A maradékon pedig textilpelust vettünk (büfiztetés, arctörlés stb. céljából).
2011. nov. 11. 13:54
 15/15 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Még is el mentünk a 4D-s ultrahangra.

Én nem akartam a férjem nem hagyott békén. Hogy én mindent érzek a babával kapcsolatban és ő meg csak egy mellékszereplő ebben az egészben. Nélkülem meg nem lehetett kivitelezni a dolgot, így mennem kelett. Kaptunk végül rengeteg ruhácskát , kölcsönbe a baba 1 éves koráig. Így rengeteg pénzt megspóroltunk, ezért tudott rávenni.

De nagyon nem bántam meg. A világon a legszebb babát hordom a szivem alatt. Tiszta olyan mint a férjem mikor megszületett.

Meg a kombinált tesztet sem csináltattuk meg , mert itt nálunk pont akkor lett fizetős , mikor menni kelett volna. 30 ezer lett volna.Ezeket mind számitásba vettem és ezért döntöttünk így.

2011. nov. 23. 13:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!