Minden kismama megy 4d-re?
Vagy csak én vagyok az egyetlen aki nem. Nem tudom meg magyarázni, hogy miért nem, de én majd akkor akarom látni mikor megyszületik. Annyi olyat hallottam, hogy csunyának látta a babáját.
22 hetes kismami.
Én sem voltam. Akkor szeretném látni amikor már kint van. A másik okom pedig az ára, azt inkább majd a babára költöm :)
36+5 hkm
Semmi pénzért nem mentem volna.
Így is alig tudtuk leplezni az undort, ha odanyomtak egy ilyen képet az orrunk alá.
Sziasztok! Még is el mentünk a 4D-s ultrahangra.
Én nem akartam a férjem nem hagyott békén. Hogy én mindent érzek a babával kapcsolatban és ő meg csak egy mellékszereplő ebben az egészben. Nélkülem meg nem lehetett kivitelezni a dolgot, így mennem kelett. Kaptunk végül rengeteg ruhácskát , kölcsönbe a baba 1 éves koráig. Így rengeteg pénzt megspóroltunk, ezért tudott rávenni.
De nagyon nem bántam meg. A világon a legszebb babát hordom a szivem alatt. Tiszta olyan mint a férjem mikor megszületett.
Meg a kombinált tesztet sem csináltattuk meg , mert itt nálunk pont akkor lett fizetős , mikor menni kelett volna. 30 ezer lett volna.Ezeket mind számitásba vettem és ezért döntöttünk így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!