Teherbe eset valaki es meg a babaja 3 honapos kb? az hogy fogta fel hogy megint babaja lesz? Es mire meg szuletik addigra az elso csak 1 eves lesz?
Szia!
Én a tegnap 13.18-as vagyok!
Szerintem is nyugodj meg de azért ha még egy hétig mondjuk nem jön meg csinálj újra egy tesztet!:)
Nem garancia sem a szoptatás sem a védekezés arra , hogy nem csússzanhat be a baba!
Én csak tudom, pont 3 hónapos volt a kisfiam amikor beköszönt a pocaklakó!
Szia! én az utolsó!
Hát elöször is nem jött meg.-erre még a doki is azt modta, hogy a szülés után elég össze-vissza lehet jó pár mensi mire visszaáll a rendes menet.
De én elkezdtem furán érezni magam és akkor amikor elkezdett újra feszíteni a cicim és folydogálni a tejem magától, akkor már gyanítottam , hogy mi a helyzett. Akkor már 2 hete késett.
Csináltam egy tesztet és ott volt a két csík!:)-és pár héten belül újabb kiscsávónak adok életet!:)
Veled mi újság? Megjött azóta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!