7,9 lett a cukorterhelésem (cukros lötyivel), mi lesz most?
Vegetáriánus és laktózérzékeny vagyok, így a hús és a tejtermékek fogyasztása alapból problémás nálam,(legutóbbi, mert nagyon drágák a laktózmentes termékek) így több szénhidrátot fogyasztok alapból is. A sima, tehát nem terheléses cukromat már másodjára nézték, az 5 alatt volt mindkétszer.
Csokit, fagyit, édességet ugye a tej és laktóz tartalmuk miatt nem eszek, a cukros dolgokat meg sosem szerettem, nem vagyok édesszájú, és mióta terhes vagyok egyáltalán nem is kívánom.
Ha még szénhidrát diétára is fognak, akkor mit fogok enni?
Eddig még egy kilót sem híztam, tehát nem zabálok, odafigyelek arra mit eszek, de úgy érzem ha szénhidrát diétát is kell tartanom, akkor már éhen fogok halni :(
Terhességem előtt nem voltam vegetáriánus, sajnos most alakult ki, semmilyen hús, illetve a tojás sem marad meg bennem, hiába eszem meg.
Feladnám én is szívesen, de nem marad meg bennem, hiába próbálkozom.
Hallal is próbálkoztam, azt kis korom óta nem bírom megenni, de azt is kihányom, sokszor ha már csak ránézek is.
Dietetikussal kell beszélni, aki segíti beállítania diétát. Fehérjét be kell vinni, ez nem kívánságműsor! Nagyon komoly következménye lehet, ha nem. Laktózérzékenyen azért lehet bizonyos sajtokat fogyasztani és tojást is. A zöldségeket, krumplit, rizst majd számolnod kell a diéta szerint, de fogyaszthatóak.
Hús nélkül terhesen olyan vérszegény leszel, hogy attól kódulsz, másban is van vas, de nem hasznosul úgy, mint a húsból.
Szóval szakember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!