Feleségem 17 hetes és 6 napos iker terhes! Szurkál és feszülget a hasa! Ez attól van, hogy nől a poci? Buborékoló érzés az már lehet a babák mozgása?
Figyelt kérdés
2009. máj. 8. 09:41
1/7 anonim válasza:
szerintem is attól van, én is sokat éreztem ilyet. a buborékolást pedig a babák mozgása:). Boldog babavárást kívánok! 39+6napos kismama.
2/7 anonim válasza:
Igen, bizony az már lehet hogy a babák mozgása.És hát a szurkálás és feszülés is lehet attól hogy nő a poci.De azért ha sokáig érzi, nem árt megkérdezni egy dokit, vagy megnézetni, fő a biztonság.Sok sikert nektek.
3/7 anonim válasza:
Igen ez azért van mert nő a méhe. A buborékoló érzés is a babák mozgása. Gratulálok az ikrekhez!
18 hetes kismama
4/7 A kérdező kommentje:
A buborékolás után már nem sokára mást is lehet majd érezni?
Szóval konkrét mozgásokat?
2009. máj. 8. 09:51
5/7 anonim válasza:
Mostmár lehet hogy csak órák kérdése, és valamelyik babóca rúg, vagy öklöz egy akkorát hogy megérzi a feleséged.Te még csak egy pár hét múlva fogod érezni, legalábbis nálunk a 20. hét fele érezte apa, én meg konkrétan a 18. héten.Gratula.
6/7 A kérdező kommentje:
Egy kicsit megnyugodtunk!:))Remélem már nem sokára jelentkeznek a fiúk! Köszi mindenkinek!
2009. máj. 8. 10:23
7/7 Mezei Bea válasza:
16 hetes ikres kismama vagyok . Mi is buborekoZunk es nekem is szur faj , plus leszakad a hatam :( vigyazzatok magatokra sok sikert :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!